Mente Fuerte: Έτσι αντέδρασε στις ερωτήσεις για τη Μαρία Σολωμού και την προσωπική του ζωή

Η ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη...

Στην πρόσφατη εμφάνιση του Mente Fuerte στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας, ο καλλιτέχνης μίλησε στις κάμερες, αλλά τελικά φαίνεται πως απάντησε μόλις μία ερώτηση: Για το κομμάτι του «Έμπλεξα με μία σγουρομάλλα τρελή».

Θυμίζουμε πως το συγκεκριμένο τραγούδι έχει σαφείς αναφορές στη Μαρία Σολωμού (πέρα προφανώς από τον τίτλο) και ο Mente Fuerte είχε επιλέξει να το «ντύσει» με εικόνες της σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok. Έτσι, παρά το γεγονός ότι οι δημοσιογράφοι τον ρωτούσαν συνεχώς για τον τρόπο που αντέδρασε η ηθοποιός, εκείνος έμεινε… ασυγκίνητος.

Στράβωσε γρήγορα το κλίμα ανάμεσα σε Mente Fuerte και δημοσιογράφους

Όταν η συζήτηση ξεκίνησε με αναφορά στο τραγούδι του «Έμπλεξα με μία σγουρομάλλα τρελή», ο καλλιτέχνης απάντησε διπλωματικά, λέγοντας ότι πρόκειται για ένα καλοκαιρινό κομμάτι αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες με σγουρά μαλλιά. Ωστόσο, όταν οι δημοσιογράφοι άρχισαν να εστιάζουν στη Μαρία Σολωμού, ο Mente Fuerte άρχισε να απαντάει με τη φράση «επόμενη ερώτηση», αρνούμενος να σχολιάσει περαιτέρω το θέμα.

Στο τέλος της συνέντευξης, όταν η δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 τον ρώτησε γιατί αποφεύγει να απαντήσει για τη Μαρία Σολωμού, ο Mente Fuerte απάντησε εμφανώς ενοχλημένος: «Θα ρωτήσεις κάτι για εμένα;». Θυμίζουμε ότι, μπορεί να έχουν συναντηθεί στη διαδικτυακή εκπομπή που παρουσιάζει η ηθοποιός, ωστόσο αποφεύγουν γενικά να μιλήσουν ο ένας για τον άλλον. Σε κάθε περίπτωση δείχνουν να έχουν μεγάλη οικειότητα μεταξύ τους.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η Μαρία Σολωμού ήταν εκείνη την ημέρα στο ΟΑΚΑ και άκουσε το τραγούδι που έγραψε για εκείνη ο Mente Fuerte. Δείτε εδώ την αντίδρασή της.

Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ της εκπομπής Weekenders: