Άνοιξε η οδός Αντώνη Βαρδή στο Μοσχάτο: Συγκινημένος ο Γιάννης Βαρδής με την οικογένειά του

«Και άλλοι άνθρωποι του πολιτισμού αξίζουν αυτή την τιμή», δήλωσε

Αξέχαστη θα μείνει η Παρασκευή 20/9 για την οικογένεια του Αντώνη Βαρδή. Δέκα χρόνια μετά την απώλεια του αξέχαστου τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη, κεντρικός δρόμος του Μοσχάτου πήρε το όνομά του. Τα αποκαλυπτήρια πραγματοποιήθηκαν παρουσία αγαπημένων προσώπων του, με πρωταγωνιστές βεβαίως τον μεγάλο του γιο, Γιάννη Βαρδή και την οικογένειά του.

«Ευχαριστώ πολύ τον δήμο, είναι κάτι υπέροχο αυτό που συμβαίνει και ελπίζω κι άλλοι να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα. Θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι του πολιτισμού που αξίζουν αυτή την τιμή. Είμαι πολύ συγκινημένος και φορτισμένος, ανυπομονώ να δω το όνομα εκεί και τα παιδιά μου, που είναι οι συνεχιστές του, είναι οικογένεια», δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής για τον δρόμο με το όνομα του πατέρα του, ενώ στη συνέχεια πόζαρε με τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφιδά και τα παιδιά του, Κατερίνα και Αντώνη κάτω από την ταμπέλα.

Δείτε επίσης: Δέκα χρόνια χωρίς τον Αντώνη Βαρδή: «Όταν πέθανε ο πατέρας μου, πέθανα κι εγώ», λέει ο Γιάννης Βαρδής

Έντονη φόρτιση και από τον ανιψιό του Αντώνη Βαρδή

Ο Άκης Δείξιμος, ανιψιός και βαφτισιμιός του Αντώνη Βαρδή, κάνοντας ανάρτηση για το γεγονός μέσω social media, εξέφρασε τη συγκίνησή του για την αναγνώριση του θείου του. «Μια σπουδαία μέρα η χθεσινή. Στο Μοσχάτο δόθηκε το όνομα του νονού μου και θείου μου ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ σε δρόμο στη γειτονιά που γεννήθηκε και μεγάλωσε», ανέφερε, υπογραμμίζοντας την αξία της εκδήλωσης για την οικογένεια.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών, Βασίλης Σπανάκης, που είναι επίσης γέννημα θρέμμα του Μοσχάτου, έκανε τα αποκαλυπτήρια της οδού Αντώνη Βαρδή.

Συναυλία με επιτυχίες του Αντώνη Βαρδή

Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε μια μεγάλη συναυλία στην πλατεία Ταξιάρχη Παπαντώνη, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αξεπέραστες επιτυχίες του Αντώνη Βαρδή. Στη σκηνή ανέβηκαν ο γιος του, Γιάννης Βαρδής, ο ανιψιός του Άκης Δείξιμος και ο Χάρης Βαρθακούρης, προσφέροντας μια βραδιά γεμάτη μουσική και αναμνήσεις.