Shaya: «Είχα ένα γυναικολογικό πρόβλημα και μου έλεγαν ότι δεν θα μπορέσω να κάνω παιδιά»

Η παρέμβαση του συζύγου της που την έσωσε

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» ήταν η Shaya. Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη γνωριμία και τον γάμο με τον σύζυγό της, Θοδωρή Παπαντώνη, καθώς και στον ερχομό του γιου τους, Ιάσονα.

H Shaya ανέφερε μεταξύ άλλων πως αρχικά αντιμετώπιζε ένα γυναικολογικό πρόβλημα και εξαιτίας αυτού, όλοι οι γυναικολόγοι που συνάντησε της είχαν πει ότι δεν θα μπορέσει να γίνει μητέρα. Για καλή της τύχη, ο θείος του συζύγου της είναι γυναικολόγος, και μάλιστα από τους καλύτερους, οπότε τη βοήθησε να βιώσει το θαύμα της μητρότητας.

Δείτε επίσης: Shaya: «Χρωστούσα πολλά λεφτά μετά τις Hi5, μπήκαμε μέσα!» - Η λογίστρια που «χαντάκωσε» το συγκρότημα

Η Shaya μιλάει για τον σύζυγο και τον γιο της

«Με τον σύζυγό μου γνωριστήκαμε όταν συνεργαζόμασταν με τον Νότη Σφακιανάκη. Ο Θοδωρής έχει φοβερό χιούμορ, μπορείς να κάνεις ατελείωτες συζητήσεις μαζί του, γι’ αυτό τον ερωτεύτηκα κιόλας. Δεν ήταν καψούρα με την πρώτη ματιά, ήρθε σιγά-σιγά. Τον είχα παρατηρήσει από τις πρόβες ότι ήταν ωραίος τύπος. Βρήκα τον άνθρωπό μου», δήλωσε αρχικά η Shaya

«Νομίζω ότι ήταν ένα σημάδι από το σύμπαν που γνωριστήκαμε, γιατί στην πορεία που ερωτευτήκαμε και είπαμε ότι θα μείνουμε μαζί, θέλαμε να κάνουμε ένα παιδάκι. Μου το ξύπνησε εκείνος, το ήθελε. Αλλά προφανώς άργησα λίγο σε σχέση με άλλες και μου είχε δημιουργηθεί ένα γυναικολογικό πρόβλημα», σημείωσε στη συνέχεια.

«Οι γυναικολόγοι μου έλεγαν “δεν μπορούμε να σώσουμε τη μήτρα σου”. Με σόκαρε αυτό. Έλεγα “για ποιο λόγο να νιώθω έτοιμη να κάνω παιδί και να μου λένε ότι δεν μπορώ”; Εκεί ο Θοδωρής μου πρότεινε να με εξετάσει ο θείος του, που είναι ένας από τους καλύτερους γυναικολόγους της Ευρώπης. Εκείνος μου είπε “Θα σε κάνω καινούρια”!. Κάπως έτσι ήρθε ο Ιάσονας στη ζωή σας. Μόλις του είπα ότι είμαι έγκυος, πήδηξε από τη χαρά του, όλη η οικογένεια ενθουσιάστηκε», κατέληξε η Shaya όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.