Σοφία Βόσσου – Αποχαιρετά με πόνο τον πρώην σύζυγο και πατέρα της κόρης της, Ερασμίας Μάνου

Η πρώτη της αντίδραση

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Βαρύ πένθος για την Ερασμία Μάνου και τη μητέρα της, Σοφία Βόσσου, που αποχαιρετούν τον Θεοφάνη Μάνο. Ο πρώην σύζυγος της αγαπημένης τραγουδίστριας και πατέρας της κόρης της έφυγε από τη ζωή σήμερα, 21 Σεπτεμβρίου, με τις συνθήκες του θανάτου του να μην έχουν γίνει γνωστές μέχρι στιγμής.

Το γεγονός έχει συγκλονίσει την οικογένεια και τους κοντινούς τους ανθρώπους. Η Ερασμία Μάνου, βαθιά συντετριμμένη, ανακοίνωσε την απώλεια του πατέρα της μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, συνοδεύοντας τη με μία κοινή τους φωτογραφία και τη λιτή λεζάντα: «Αντίο πατέρα μου...».

Δείτε επίσης: Σοφία Βόσσου: Πέθανε ο πρώην σύζυγός της και πατέρας της κόρης της - Η σπαρακτική ανάρτηση της Ερασμίας Μάνου

Το «αντίο» της Σοφίας Βόσσου στον πρώην σύζυγό της

Η Σοφία Βόσσου, με τη σειρά της, αποχαιρέτησε τον Θεοφάνη Μάνο με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο, δημοσιεύοντας στο προφίλ της ένα τραγούδι του Νικόλα Άσιμου, «Το παπάκι», που είχε ερμηνεύσει η Χαρούλα Αλεξίου σε πρώτη εκτέλεση. Στη συγκινητική της ανάρτηση, η τραγουδίστρια έγραψε: «Με αυτό το τραγούδι νανουριζόταν η Ερασμία μας, η κόρη μας. Καλό σου ταξίδι και σε ευχαριστώ που φέραμε στον κόσμο ένα σπάνιο λουλούδι. Ώρα σου καλή στην αγκαλιά του Θεού, Θεοφάνη Μάνο».

Η Σοφία Βόσσου και ο Θεοφάνης Μάνος είχαν ενωθεί με τα δεσμά του γάμου όταν ήταν πολύ νέοι και παρέμειναν παντρεμένοι για περίπου τρία χρόνια. Παρά τον χωρισμό τους, η σχέση τους χαρακτηριζόταν από αμοιβαίο σεβασμό και κατανόηση, ειδικά σε ό,τι αφορούσε το μεγάλωμα της κόρης τους, Ερασμίας.

Οι δύσκολες στιγμές, όπως αυτή της απώλειας, ενώνουν τους ανθρώπους και φανερώνουν το πραγματικό βάθος των συναισθημάτων. Η Ερασμία Μάνου και η Σοφία Βόσσου, παρά τη θλίψη τους, τιμούν τη μνήμη του Θεοφάνη Μάνου με αξιοπρέπεια και σεβασμό, επιθυμώντας να διατηρήσουν ζωντανή την ανάμνησή του μέσα από τις στιγμές που έζησαν μαζί.

«Με τον μπαμπά της Ερασμίας έχουμε καλή σχέση και ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Μεγάλωσε σε ένα υγιέστατο περιβάλλον και τα παιδιά δεν φταίνε τίποτα. Όλοι οι γονείς πρέπει να είναι ενωμένοι όταν τους χωρίζει ένα παιδί. Την Ερασμία την μεγάλωσα και με την βοήθεια της πεθεράς μου όταν δούλευα. Από το δημοτικό και μετά ήμασταν μόνοι μας», δήλωνε η Σοφία Βόσσου για τη σχέση της με τον Θεοφάνη Μάνο.