Διονύσης Πρώιος - Η ανακοίνωση για την κηδεία του: Αυτή ήταν η τελευταία του επιθυμία

Δεν θα παραστεί η μητέρα του - Η παράκληση της οικογένειας

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Σοκ προκάλεσε η είδηση πως ο Διονύσης Πρώιος άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα, μετά από πτώση που είχε με τη μηχανή. Ο πρώην παίκτης του MasterChef οδηγούσε το ίδιο όχημα με τον γιο του, Μιχάλη, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο.

Σε αντίθεση με τις πρώτες πληροφορίες, που ανέφεραν ότι θα ταξιδέψει η μητέρα του για να τον αποχαιρετήσει για τελευταία φορά, δυστυχώς δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» εξαιτίας προβλημάτων υγείας που την ταλαιπωρούν. Η κοντινή φίλη του Διονύση Πρώιου, Δομινίκη Κεφαλοπούλου ανακοίνωσε την τοποθεσία που θα ταφεί εκείνος, μαζί με τον αγαπημένο του γιο, όπως ήθελε.

Δείτε επίσης: Διονύσης Πρώιος: «Την ημέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, είπε σε όλους να με προσέχουν, λες και ήξερε…»

Θα ταφεί δίπλα στον γιο του ο Διονύσης Πρώιος

«Ο τελευταίος αποχαιρετισμός του φίλου μας θα γίνει στον τόπο καταγωγής του και δίπλα στον γιο του Μιχάλη στην Κεφαλονιά, όπως ήθελε ο ίδιος. Δυστυχώς λόγω ηλικίας και υγείας δεν μπορεί να ταξιδέψει η μητέρα του. Τα αδέρφια του είναι κοντά του και σαφώς κανονίζουν τα των διαδικασιών. Θερμή παράκληση της οικογένειας – Μην γράφετε ό,τι θέλετε για τις συνθήκες κλπ», αναφέρει στην ανάρτησή της.

«Η μαμά μου ήταν απ' την Κεφαλονιά και ο πατέρας μου Χιώτης, εγώ γεννήθηκα στο Buenos Aires. Δεν ήταν καλή η κατάσταση στην Ελλάδα μετά τον πόλεμο, στην Αργεντινή υπήρχε άνθιση και οι δικοί μου αποφάσισαν να μείνουν εκεί. Ο παππούς μου ήταν καπετάνιος, ένας απ' τα πρώτους του Αριστοτέλη Ωνάση, ο πατέρας μου ήταν μηχανικός στα πλοία», είχε δηλώσει για την οικογένειά του ο Διονύσης Πρώιος.

Όπως αποκάλυπτε στο You, είχε έναν αδερφό από τον γάμο τον γονιών του, μετά το χωρισμό τους απέκτησε άλλα τρία ετεροθαλή αδέρφια, τον Κωνσταντίνο, την Μελίνα και τη Χριστίνα, αλλά και η δεύτερη γυναίκα του πατέρα του είχε δύο παιδιά, που τα είχε επίσης σαν αδέρφια του. Ο Διονύσης Πρώιος έλεγε χαρακτηριστικά: «Χώρισαν όταν ήμουν 6 χρονών και ήρθα για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η κοινωνία τότε ήταν διαφορετική, έβλεπα ότι υπήρχε περίεργη αντιμετώπιση απέναντι στα παιδιά που είχαν χωρισμένους γονείς, οπότε έλεγα ότι ο πατέρας μου είναι ναυτικός και ταξιδεύει».