Διονύσης Πρώιος: Η τελευταία του ανάρτηση στο Instagram - Οι φωτογραφίες που είχε ανεβάσει πριν χάσει τη ζωή του

Τα σπαρακτικά σχόλια κάτω από αυτές μετά τον θάνατό του και ο αποχαιρετισμός από πρώην παίκτες του MasterChef

Instagram / Διονύσης Πρώιος

Ο Διονύσης Πρώιος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από ένα δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη, οδηγώντας τη μηχανή που είχε στερήσει τη ζωή του 19χρονου γιου στη Μύκονο (δείτε εδώ τι είχε πει για τον θάνατό του). Θρήνος έχει σκορπιστεί στα social media από τότε που έγινε γνωστή αυτή η θλιβερή είδηση και όλοι όσοι τον γνώρισαν, αλλά και οι θαυμαστές του, προσπαθούν να εκφράσουν με όποιο τρόπο μπορούν την στενοχώρια τους, δείχνοντας συμπαράσταση στα αγαπημένα του πρόσωπα.

Πολλοί είναι εκείνοι που πηγαίνουν, μάλιστα, κάτω από τις αναρτήσεις του και γράφουν τα συλλυπητήριά τους. Ο Διονύσης, γενικότερα, είχε πολλούς ακόλουθους, ιδιαίτερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς αναρτούσε εκεί συνέχεια φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινότητά του. Μπορεί να μην δημοσίευσε δικές του εικόνες τόσο συχνά, όμως του άρεσε να απαθανατίζει τοπία και στιγμές που του δημιουργούσαν όμορφα συναισθήματα.

Η τελευταία ανάρτηση του Διονύση Πρώιου

Και η τελευταία του ανάρτηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 10 Αυγούστου, συμπεριλάμβανε φωτογραφίες από τι διακοπές του, με τοπία, τον καταγάλανο ουρανό και τα όμορφα νερά που κολυμπούσε, όπως εεπίσης διάφορα αντικείμενα που συναντούσε μπροστά του και του φαίνονταν ενδιαφέροντα.

Δείτε επίσης: Οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του - Η μία βρήκε νεκρό τον πρώην της στο κρεβάτι


Το προφίλ του σττο Facebook έχει γεμίσει με μηνύματα από τα αγαπημένα του πρόσωπα που τον αποχαιρετούν, ενώ και στο Instagram τον αποχαιρέτησαν δημόσια κάποιοι από τους παίκτες του MasterChef που τον είχαν γνωρίσει. Για όσους δεν θυμούνται, ο ίδιος είχε μπει στο παιχνίδι το 2020 και ήταν από τους πιο αγαπητούς.