Μάρκος Σεφερλής: «Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να...» - Η ανακοίνωση μετά τον σάλο, τις επιθέσεις και τις απειλές με τους παρουσιαστές

«Είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου»

Ο Μάρκος Σεφερλής όλες αυτές τις μέρες έχει απασχολήσει πολύ έντονα τα media, καθώς έχει ξεκινήσει "πόλεμο" με τους παρουσιαστές και όσους σχολίασαν αρνητικά το νούμερό του για το Nemo στην παράστασή του στο Δελφινάριο. Προχώρησε σε απειλές εναντίον τους μέσα από βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, προκαλώντας μεγάλη οργή ιδιαίτρα στον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ το ξέσπασμά του), και πλέον φαίνεται πως θέλει να φτάσει το θέμα και στις δικαστικές αίθουσες.

Πιο συγκεκριμένα, παραχώρησε νέες δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, και αποκάλυψε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά εναντίον όλων αυτών που, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, προσπαθούν να τον "ρίξουν" και να το ατιμάσουν.

Η ανακοίνωση του Μάρκου Σεφερλή μετά τον σάλο με το Nemo

«Με έχουν θίξει γιατί όλα αυτά που λέγονται, δεν είναι κριτική στη δουλειά μου, καθώς δεν την έχουν δει. Ο κόσμος μπορεί να την κρίνει που έρχεται και γεμίζει το θέατρο αποδεικνύει το αντίθετο. Είναι μια οργανωμένη επίθεση στο πρόσωπό μου, με ψευδείς, συκοφαντικούς, δυσφημιστικούς χαρακτηρισμούς, τους οποίους χρησιμοποίησε και η κυρία Ακρίτα και για τους οποίους καταδικάστηκε.

Δεν είναι στον χαρακτήρα μου να απαντάω, τόσα χρόνια υπομένω, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να μπει ένα φρένο. Χρόνια τώρα με παροτρύνουν φίλοι και θαυμαστές μου να βγω να μιλήσω και επειδή δεν το έκανα αυτό έδειχνε αδυναμία και φόβο, που δεν υπάρχουν. Απλά δεν ήθελα να ασχοληθώ μαζί τους και να τους κάνω το χατίρι.

Θα κινηθώ νομικά, όπως έχω κάνει στο παρελθόν. Έχω δώσει εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει αγωγή εναντίον όλων εκείνων που σπιλώνουν την τιμή και την υπόληψή μου και εναντίον όλων εκείνων που δίνουν βήμα να βγουν και να πουν οτιδήποτε ψευδές και δυσφημιστικό για εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Πράγμαι, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός έχει βρεθεί σε αυτή τη δυσάρεστη θέση - δείτε εδώ όλες τις μεγάλες κόντρες που τον σημάδεψαν στο παρελθόν.