Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Δέδες που ξέρει την μισή showbiz - Το καλοκαίρι που πέρασε με τον Νίκο Μουτσινά

Όλα όσα δεν γνωρίζαμε για εκείνον

Instagram / Κωνσταντίνος Δέδες

Ο Κωνσταντίνος Δέδες έχει καταγωγή από το Καπανδρίτι, ωστόσο είναι μόνιμος κάτοικος του Θησείου. Μπορεί να μη τον βλέπουμε συχνά στην τηλεόραση, ωστόσο είναι πολύ δημοφιλής και έχει χιλιάδες ακόλουθους στα social media του και, όπως μπορεί να δει κανείς από τις αναρτήσεις του, γνωρίζει σίγουρα τη μισή showbiz.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν, πρέπει να μάθουν πως έχει σπουδάσει Χειρουργός Οδοντίατρος και το 2002 είχε το δικό του ιατρείο στον Ωρωπό. Τα τελευταία χρόνια, όμως, έχει δημιουργήσει την οδοντιατρική κλινική Golden Smile στην Κηφισιά. Εκεί έχει κάνει και τις περισσότερες γνωριμίες με τους Έλληνες Celebrities και πολλές φορές ανεβάζει βίντεο μαζί τους μέσα από την κλινική του μαζί τους.


Υπήρξε, βέβαια, και ο οδοντίατρος που άλλαζε την οδοντοστοιχεία στους συμμετέχοντες της τηλεοπτικής εκπομπής «Your face sounds familiar», ανάλογα με το καλλιτέχνη που έπρεπε να μοιάσουν, ενώ έχει πραγματοποιήησει διάφορες τηλεοπτικές εμφανίσεις σε προγράμματα με θέμα τις αισθητικές βελτιώσεις. Για μία χρονιά, μάλιστα, βρέθηκε και σττο πλευρό της Σοφίας Αλιμπέρτη στο «Ζήσε Αλλιώς», όπου μιλούσε και σχολίαζε ιατρικά θέματα. Από το 2019, δε, είναι και ο Πρόεδρος της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων.

Το τελευταίο διάστημα της ζωής του, εδώ και ένα χρόνο περίπου, κάνει κολλητή παρέα με τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος ετοιμάζει το νέο του τηλεοπτικό βήμα - δείτε εδώ πότε κάνει πρεμιέρα - και το καλοκαίρι που πέρασε έκαναν μαζί ένα αξιοζήλευτο ταξίδι στο Μπαλί. Οι φωτογραφίες που ανέβαζαν στα προφίλ τους ταξίδεψαν σίγουρα τους ακόλουθούς τους, οι οποίοι τους αποθεώναν κάθε φορά - δείτε εδώ το εντυπωσιακόο δωμάτιο που έμειναν με την ιδιωτική πισίνα.

Instagram / Κωνσταντίνος Δέδες

Instagram / Κωνσταντίνος Δέδες

Instagram / Κωνσταντίνος Δέδες

Instagram / Κωνσταντίνος Δέδες