Διονύσης Πρώιος: Η άγνωστη σχέση με την Ματθίλδη Μαγγίρα - «Είχα γνωρίσει τον γιο του! Ήταν...»

Η φιλία με τον Λάκη Γαβαλά και η αποκάλυψη για την ημέρα που έθαψε το παιδί του

Instagram / Ματθίλδη Μαγγίρα (αριστερά) / Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δειξιά)

Σαν βόμβα "έσκασε" η είδηση για τον θάνατο του πρώην παίκτη του MasterChef Διονύση Πρώιου στην εγχώρια showbiz. Ο ίδιος ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με την μηχανή που κάποτε είχε στερήσει τη ζωή από τον γιο του και τελικά και την δική του. Χτύπησε στο κεφάλι και παρόλο που σκόπευε να πραγματοποιήσει χειρουργείο, υπέκυψε στα τραύματά του πριν προλάβει να το κάνει.

Είχε ζήσει πολλές και έντονες καταστάσεις στη ζωή του, ενώ είχε κάνει και πολλές φιλίες με Έλληνες celebrities (δείτε εδώ όλα όσα είχε πει για το παιδι του και τα ναρκωτικά), οι οποίοι είναι πλέον συντετριμμένοι από την απώλειά του. Ανάμεσά τους και η Ματθλίδη Μαγγίρα, η οποία σε συνέντευξή της στο παρελθόν είχε μιλήσει για την σχέση τους.

Η άγνωστη φιλία της Ματθίλδης Μαγγίρα με τον Διονύση Πρώιο

«Αυτή την περίοδο κάνω το Κατά Ματθίλδην το οποίο σόου βρίσκεται όλο σε μια βαλίτσα. Μια πολύ ιδιαίτερη βαλίτσα, έργο τέχνης που μου έχει φτιάξει ένας καταπληκτικός ζωγράφος, ο Διονύσης Πρώιος. Ο Διονύσης του MasterChef, ναι, ένας αγαπημένος καλλιτέχνης! Προσωπικότητα τρελή! Την έχω χρόνια αυτή τη βαλίτσα», είχε πει.

Και συμπλήρωνε για την συμπεριφορά του στο ριάλιτι μαγειρικής τότε: «Είναι ο Διονύσης που ξέρω! Ένας άνθρωπος χαρά Θεού. Είχε αυτό το τραγικό γεγονός στη ζωή του και πιστεύω αυτό δεν ξεπερνιέται ποτέ. Γονιός που χάνει το παιδί του δεν νομίζω πως το ξεπερνάει.

Μπράβο στον Διονύση που συνεχίζει δυνατά την ζωή γιατί είναι ένας άνθρωπος που πάντα ήταν ζωντανός και πριν το παιδί. Όταν λέω ζωντανός εννοώ άνθρωπος με ψυχή. Μερακλής. Έχει την αισθητική του και αυτή ακολουθεί πέρα από τους πίνακες τα πάντα. Μια Διονύσης αισθητική».

Μιλώντας για τον χαμό του γιου, μάλιστα, είχε αποκαλύψει για εκείνον: «Ναι, τον είχα γνωρίσει. Ήταν ένα ήσυχο και πιο μαζεμένο παιδάκι».

Δείτε επίσης για τον Διονύση Πρώιο: Έτσι είχε απαντήσει για τις αισθησιακές ταινίες του - «Η μάνα μου νόμιζε ότι είχα κάνει ήδη»

Φίλος ήταν και με τον Λάκη Γαλαβά, ο οποίος είχε αναφέρει σε συνέντευξή του για εκείνον: «Μετά από 19 χρόνια που το παιδί αυτό μεγάλωνε με αυτόν τον υπέροχο πατέρα και όχι με τη μαμά του, ο Διονύσης έφυγε για ένα ταξίδι στην Αργεντινή. Με το που φτάνει στην Αργεντινή του λένε "γύρνα πίσω να θάψεις το παιδί σου". Το παιδί του σκοτώθηκε απέναντι από το σπίτι μου στη Φτελιά! Στη στροφή εκεί φεύγει το μηχανάκι και πέφτει στη χαράδρα και σκοτώνεται εκεί. Καταλαβαίνεις για μένα τι ήταν αυτό το πράγμα. Έρχεται από την Αργεντινή ένα ράκος να θάψει το παιδί του».