Μαρία Σολωμού: Καμάρωσε τον Mente Fuerte που τραγουδούσε το κομμάτι της στη σκηνή

Το πρόσωπό της τα λέει όλα

Η Μαρία Σολωμού δεν χάνει ευκαιρία να παρακολουθεί τις συναυλίες του Mente Fuerte, δείχνοντας έμπρακτα τη στήριξή της στον καλλιτέχνη. Το απόγευμα της Παρασκευής, 20 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να απολαύσει την εμφάνισή του, στα πλαίσια της Ημέρας Θετικής Ενέργειας.

Πολλοί καλλιτέχνες ερμήνευσαν τις επιτυχίες τους, μεταξύ αυτών και ο Mente Fuerte, ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι, το οποίο είχε γράψει ειδικά για την ηθοποιό. Οι δυο τους λένε ότι διατηρούν στενή φιλική σχέση, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί. Τα υπονοούμενα από την πλευρά του ράπερ στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στη Μαρία Σολωμού έδειχναν ότι υπάρχει κάτι παραπάνω, χωρίς ωστόσο εκείνη να το παραδέχεται.

Πάντα στο πλευρό του Mente Fuerte η Μαρία Σολωμού

Σε κάθε περίπτωση, ο ένας στηρίζει τον άλλον στα επαγγελματικά του βήματα και αυτό έκανε η Μαρία Σολωμού στην πρόσφατη συναυλία όπου εμφανίστηκε ο Mente Fuerte. Κάποια στιγμή μάλιστα, οι χορεύτριες του συγκροτήματος πέταξαν συλλεκτικά φούτερ στο κοινό, και η ηθοποιός, με τον αυθορμητισμό που τη διακρίνει, ζήτησε να τα... πάρει πίσω.

Όταν ο ράπερ μάλιστα είπε το κομμάτι που έχει γράψει για εκείνη, ντύνοντας ένα βίντεο στο TikTok με αυτό και δικά της πλάνα από την παραλία, η Μαρία Σολωμού χαμογελούσε διάπλατα, καταγράφοντας την κάθε στιγμή.

Δείτε παρακάτω βίντεο που ανέβασε η Μαρία Σολωμού:

Πώς είχαν απαντήσει για τη σχέση τους

Ο Mente Fuerte ήταν καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού, όπου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Σέβομαι το γεγονός ότι επειδή είσαι πάρα πολύ μεγαλύτερή μου, δε θες να πεις ότι τα έχουμε γιατί ντρέπεσαι και φοβάσαι τη μαμά σου. Μήπως δεν θες να πληγώσεις κάποιον παλιό καλλιτέχνη επειδή είμαι πολύ καλύτερος».

«Δεν ντρέπομαι απλά δε τα έχουμε. Δε θεωρώ ότι είμαι δεσμευμένη. Είσαι δεσμευμένος;», απάντησε η Μαρία Σολωμού με τον Mente Fuerte να απαντά με σκωπτική διάθεση μετά από μία σύντομη στιχομυθία: «Κορίτσια είμαι ελεύθερος. Σούπερ. Αυτό υπάρχει σε βίντεο».