Διονύσης Πρώιος: «Την ημέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, είπε σε όλους να με προσέχουν, λες και ήξερε…»

Συγκλονίζει η τελευταία του συνέντευξη

Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Την τελευταία του πνοή άφησε μετά από σοβαρό τραυματισμό σε τροχαίο με μηχανή ο Διονύσης Πρώιος. Ο πρώην παίκτης του MasterChef οδηγούσε τη μηχανή του γιου του, ο οποίος επίσης έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα.

Πολλές φορές είχε αναφερθεί στον νεαρό Μιχάλη, τον οποίο σκέφτηκε κάποτε να «ακολουθήσει», μία σκέψη που απέβαλε μέχρι να επέλθει το μοιραίο (δείτε εδώ όσα είχε δηλώσει). Ο Διονύσης Πρώιος τον θυμόταν με αγάπη και κρατούσε τη μνήμη του ζωντανή μέχρι να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο Διονύσης Πρώιος για τις τελευταίες στιγμές με τον γιο του

Στα δεξιά ο γιος του

«Ο γιος μου ήταν πολλά πράγματα, λες και το παιδί ήξερε ότι θα έφευγε. Μόλις τελείωσε το Λύκειο, τελείωσε και τη ναυαγοσωστική, έπιασε δουλειά στη Μύκονο και από 16 χρονών δεν ήθελε χαρτζιλίκι, αλλά να δουλεύει στο μαγαζί. Είχε ξεκινήσει σαν βοηθός σεφ μαζί μου και μετά ανέλαβε μόνος του», είχε πει ο Διονύσης Πρώιος στο Open Weekend.

«Τη μέρα που σκοτώθηκε ο γιος μου, πήγε και χαιρέτησε όλους τους πελάτες και τους είχε πει “να προσέχετε τον πατέρα μου”, ενώ δεν το έκανε, ο Μιχάλης ήταν πολύ low profile. Όταν βγήκα έξω με φίλησε 2-3 φορές, μου έλεγε “είσαι ο καλύτερος που υπάρχει, πατέρα να το θυμάσαι αυτό”. Η τελευταία εικόνα που είχα από τον Μιχάλη ήταν σαν να μας χαιρετάει όλους, επειδή έφευγα για Αργεντινή. Τελικά έφευγε αυτός για αλλού...», παραδεχόταν στη συνέχεια ο Διονύσης Πρώιος.

«Τα χειρότερα Χριστούγεννα είναι όλα τα Χριστούγεννα από τότε, μέχρι όταν θα “φύγω”. Είναι χάλια», είχε καταλήξει στην εξομολόγησή του ο Διονύσης Πρώιος.