Διονύσης Πρώιος – Έτσι είχε απαντήσει για τις αισθησιακές ταινίες του: «Η μάνα μου νόμιζε ότι είχα κάνει ήδη»

Ανατρεπτικός μέχρι το τέλος

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης

Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έσκασε η είδηση πως ο Διονύσης Πρώιος άφησε την τελευταία του πνοή. Ο πρώην παίκτης του MasterChef έπεσε με την μηχανή που οδηγούσε και ο γιος του Μιχάλης, όταν έχασε τη ζωή του, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι το μεσημέρι της Παρασκευής και υπέκυψε στα τραύματά του λίγη ώρα αργότερα.

Μποέμ και ανατρεπτικός από την αρχή μέχρι το τέλος της ζωής του, ο Διονύσης Πρώιος είχε μία αντισυμβατική ζωή, που πολλοί θα ζήλευαν. Στα 58 του χρόνια, πέρα από μάγειρας, ήταν καλλιτέχνης ζωγράφος, μοντέλο και επιχειρηματίας μεταξύ άλλων, στήνοντας μαγαζιά που υπάρχουν μέχρι σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.

Δείτε επίσης: Διονύσης Πρώιος – To τραγικό δυστύχημα του γιου του, τα ναρκωτικά και η γνωριμία με τον Λάκη Γαβαλά: «Αυτό με σταμάτησε για να μην αυτοκτονήσω...»

Ο Διονύσης Πρώιος δεν ήταν ένας συνηθισμένος μάγειρας

Μέσα σε όλα, ο πρώην παίκτης του MasterChef είχε συμμετέχει και σε ταινίες αισθησιακού περιεχομένου, με σενάριο βασισμένο στη μαγειρική. Όταν είχε ερωτηθεί για αυτό μάλιστα, ο Διονύσης Πρώιος είχε σχολιάσει με χιούμορ πως το είδε σαν πρόκληση λόγω της προχωρημένης ηλικίας του, και αποκάλυψε την απίστευτη ατάκα που του είπε η μητέρα του, όταν της το ανακοίνωσε.

«Κάναμε με τον κ. Σειρηνάκη τέσσερις εκπομπές με ερωτικό περιεχόμενο, στις οποίες κάναμε και μαγειρική. Το είδα σαν πρόκληση, μην ξεχνάς ότι φτάνω στα 60 μου πια. Μετά πήρα και τη μάνα μου, τη ρώτησα και μου είπε “Νόμιζα πως έχεις κάνει ήδη”», σχολίαζε ο Διονύσης Πρώιος μιλώντας στην κάμερα του Happy Day.

Ο κοντινός του φίλος και σχεδιαστής, Λάκης Γαβαλάς το είχε σχολιάσει επίσης λέγοντας πως δεν τις έχει παρακολουθήσει. «Ο Διονύσης Πρώιος είναι οικογένεια και το πιο τρελό παιδί της οικογένειας. Δεν μεγαλώνει, είναι με μπιμπερό συνέχεια», δήλωνε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ.