Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό: «Δεν του έφταναν τα προβλήματα με την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, ήρθε και το κερασάκι»

Ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε και οικονομικές δυσκολίες

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Δυσκολίες βιώνει ο Τέρης Χρυσός, ο οποίος είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι του τις τελευταίες δέκα ημέρες. Ο τραγουδιστής, που ήδη αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, καθώς πριν από 3-4 χρόνια υποβλήθηκε σε εγχείριση ανοιχτής καρδιάς, έπεσε στο σπίτι του κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Ο φίλος του και δημοσιογράφος, Αντρέας Κουβελογιάννης, ήταν εκείνος που αποκάλυψε τη δυσάρεστη είδηση, δημοσιεύοντας μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μέσα απ' την οποία ενημέρωνε τους θαυμαστές του τραγουδιστή για την κατάστασή του. Όπως αναφέρει, η πτώση του Τέρη Χρυσού δεν είχε ως αποτέλεσμα σπασίματα, ευτυχώς, ωστόσο, χρειάζεται χρόνος για να αναρρώσει από τους πόνους που τον ταλαιπωρούν.

Ο Τέρης Χρυσός αντιμετωπίζει και άλλα προβλήματα

Στη δημοσίευσή του, ο Κουβελογιάννης τονίζει για τον Τέρη Χρυσό: «Δεν του έφταναν τα προβλήματα που είχε με την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, αλλά ήρθε και το κερασάκι. Παραμένει ακίνητος στο κρεβάτι δέκα ημέρες έπειτα από πτώση στο σπίτι του, που γλίτωσε ευτυχώς τα σπασίματα, σύμφωνα με τις διαγνώσεις του γιατρού που τον εξέτασε».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Κάποιος πρέπει να σκεφτεί και να εκτιμήσουμε σε μια ειδική βραδιά τους εναπομείναντες σπουδαίους διασκεδαστές της περασμένης όμορφης εποχής. Έφυγαν οι Βλάσσης – Καρουσάκης, δίχως να το πάρουν χαμπάρι τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης. Αλλά υπάρχουν οι Καμπουρίδης, Ξιφαράς, Μοναχός που έχουν σοβαρά προβλήματα. Τώρα που το έγραψα μπορεί να πεταχτεί ο… Σκηνοθέτης-Στιχουργός-Δημοσιογράφος – Συνθέτης και άλλα πενήντα ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ και να γράψει ένα κατεβατό -μισό Ευαγγέλιο- για να μας πει πως η ιδέα ήταν δική του… ο ΚΑΗΜΕΝΟΣ

Δείτε την ανάρτησή του:

ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ " ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ "΄΄ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ...

Posted by Αντρέας Κουβελογιάννης on Friday, September 20, 2024

Οι οικονομικές δυσκολίες

Ο Τέρης Χρυσός είχε μιλήσει για τις προσωπικές του οικονομικές δυσκολίες, λέγοντας: «Μου λείπουν τα λεφτά γιατί δεν τραγούδαγα λαϊκά τραγούδια, αλλά θα ήθελα, αν τύχει τα μεγάλα κεφάλια να μου κάνουν μία συναυλία στο Ηρώδειο και στο Μέγαρο Μουσικής. Δεν μπορεί στο Ηρώδειο να τραγουδούν κάποιοι που δεν έχουν μεγάλη καριέρα και γκάμα, και να μην τραγουδήσω εγώ ποτέ μου». Δείτε εδώ το βίντεο