Ναταλία Δραγούμη: Απαντάει στους haters - «Είναι 8 το πρωί κι έχω λάβει τουλάχιστον 10 d…k pic»

Τον τίτλο της ως... milf υπερασπίστηκε η ηθοποιός

NDPPHOTO

Μέσα από ένα χιουμοριστικό βίντεο αποφάσισε να απαντήσει το καστ της νέας σειράς της ΕΡΤ, "Αρχελάου 5", στα αρνητικά σχόλια που δέχονται μέσω των social media. Συγκεκριμένα, μέσα απο ένα βίντεο που ανέβηκε στο προφίλ του Παναγιώτη Μαρκεζίνη, δημιουργού της σειράς, οι ηθοποιοί διάβασαν ανοιχτά τα αρνητικά σχόλια που τους αφορούσαν και απάντησαν με τον πιο αστείο και αφοπλιστικό τρόπο.

Ανάμεσά τους, φυσικά, και η Ναταλία Δραγούμη, η οποία έδωσε την πιο επική απάντηση σε έναν χρήστη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ο οποίος είχε γράψει «Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι η Ναταλία Δραγούμη είναι υπερεκτιμημένο milf».

Θέλοντας να υπερασπιστεί τον τίτλο της ως μια από τις πιο σέξι γυναίκες της ελληνικής showbiz, η ίδια απάντησε απλά: «Υπερεκτιμημένο; Είναι 8 το πρωί και έχω λάβει τουλάχιστον 10 φωτογραφίες με d..k pic. Πρωινές. Υπερεκτιμημένο φίλε…»

Γρήγορα, το video έγινε viral, καθώς έχει ήδη συγκεντρώσει πάνω από 500.000 προβολές και 34.000 μέσα σε λίγες μόλις ημέρες.

Δείτε επίσης: Αρχελάου 5 (20/9): «Δεν μου δίνει πλέον καμία σημασία» - Άλλοι χωρίζουν και άλλοι ερωτεύονται απόψε

Δείτε το βίντεο με τις απαντήσεις του καστ της "Αρχελάου 5" στα hate comments

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ναταλία Δραγούμη μιλά για το ενδιαφέρον που λαμβάνει από τους άνδρες αλλά και για τον χαρακτηρισμό "sex symbol", που πολλές φορές συνοδεύει το όνομά της. Συγκεκριμένα, η ίδια είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της:

"Τον όρο 'sex symbol' τον άκουγα, με ευχαριστούσε αλλά δεν αισθάνθηκα ποτέ μόνο αυτό. Τον δέχτηκα σαν κομπλιμέντο, αλλά δεν τον χρησιμοποίησα ποτέ, ούτε και στηρίχτηκα σε αυτόν. Παλαιότερα, είχα την αγωνία να με αποδέχονται περισσότερο σαν ηθοποιό και λιγότερο σαν γυναίκα."

Όσον αφορά το φλερτ από νεότερους άνδρες, η ίδια είχε πει ότι είναι κολακευτικό, ωστόσο ορισμένες φορές κάποιοι ξεπερνούν τα όρια και φτάνουν στο σημείο της εμμονής: "Επειδή όλα αυτά γίνονται στα social media, δεν αντιδρώ. Εάν πάλι συμβεί έξω, κολακεύομαι μεν, αλλά δεν μπαίνω σε πειρασμό. Πολλές φορές υπάρχουν κάποιοι εμμονικοί θαυμαστές που δεν με φόβισαν, με κούρασαν...".