Σάκης Κατσούλης - Τριαντάφυλλος: Η ρήξη στις σχέσεις τους είναι ανεπανόρθωτη

Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του ο νικητής του Survivor

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Σάκης Κατσούλης υποδέχθηκε την ρεπόρτερ του Star, Σοφία Ραφτοπούλου, στο κατάστημα ρούχων που διατηρεί στο Περιστέρι και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» για τις σχέσεις του με τον Τριαντάφυλλο και τη σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Ο δύο φορές νικητής του Survivor, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον πρώην συμπαίκτη του, με τον οποίο ήταν φίλοι.

Δείτε επίσης: Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Είναι στο χέρι του Σάκη πότε θα γίνει η πρόταση γάμου»

«Περίμενα να με σεβαστεί», δηλώνει ο Σάκης Κατσούλης για τον Τριαντάφυλλο

Όπως δήλωσε ο Σάκης, παρά τις διαφορές τους, δεν μπορεί να κρατήσει κακία στον Τριαντάφυλλο, τον οποίο χαρακτήρισε «μεγάλο παιδί». «Δεν μπορείς να του κρατήσεις κακία, όπως δεν κρατάς κακία σε ένα παιδί που κάνει ζημιά και ας νευριάζεις», είπε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ωστόσο, ο Σάκης αναφέρθηκε και σε ένα περιστατικό που τον πλήγωσε βαθιά, όταν ο Τριαντάφυλλος σχολίασε την οικογένειά του όσο εκείνος απουσίαζε στο Survivor, χωρίς να μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, τονίζοντας πως από τη στιγμή που ράγισε το γυαλί μεταξύ τους, δεν θα ξανακολλήσει, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που ήταν πριν.

«Με στεναχώρησε, γιατί το έχει ζήσει και ο Τριαντάφυλλος αυτό, να λείπει και να μιλάνε άλλοι για εκείνον χωρίς να μπορεί να απαντήσει. Περίμενα ότι θα το σεβαστεί», είπε με παράπονο ο Σάκης Κατσούλης και κατέληξε: «Το γυαλί που σπάει δεν ξανακολλάει ποτέ με τον ίδιο τρόπο».

To ενδεχόμενο γάμου με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε επίσης για τη σχέση του με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία συγκατοικεί τα τελευταία έξι χρόνια. «Είναι σαν να έχουμε παντρευτεί ήδη, είναι το άλλο μου μισό. Είναι δουλευταρού, τίμια, ντόμπρα και κούκλα, νιώθω τόσα πολλά για εκείνην», εξομολογήθηκε ο Σάκης, δείχνοντας πόσο σημαντική είναι για εκείνον η σύντροφός του.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως αισθάνεται πίεση όταν τον ρωτούν για τον γάμο, παρότι είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα. «Μην με ρωτάτε για τον γάμο, γιατί πιέζομαι. Όλα θα έρθουν στην ώρα τους, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή, θα προχωρήσουμε και στο επόμενο βήμα. Αν ήμουν εγωιστής θα σου έλεγα πως είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας, αλλά πρέπει να είναι και οι δύο έτοιμοι», δήλωσε κλείνοντας, δείχνοντας την αγάπη και την αφοσίωσή του προς τη Μαριαλένα.