Χριστίνα Μπόμπα: «Μετά τα παιδιά ζεις το “τώρα”, είναι δύσκολο να τους κλέβεις στιγμές για να κάνεις stories»

«Ήμουν 8 κιλά λιγότερα, αλλά με τη γέννα αγάπησα το γυναικείο σώμα»

Καλεσμένη στον καναπέ του «Στούντιο 4» ήταν η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία μίλησε για τον ερχομό των παιδιών της και τον τρόπο που την άλλαξε. Θυμίζουμε πως η γοητευτική influencer έχει αποκτήσει δίδυμες κόρες με τον Σάκη Τανιμανίδη, την Αριάνα και τη Φιλίππα, για τις οποίες «λιώνει».

Σε μία σπάνια εξομολόγηση στην κάμερα της ΕΡΤ, η Χριστίνα Μπόμπα σημείωσε πως άλλαξαν πολλά από τότε που γέννησε και κυρίως αγάπησε το σώμα της. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, μπορεί πριν να ήταν πιο αδύνατη και γυμνασμένη, αλλά πλέον έχει απαλλαγεί από τις ανασφάλειες του παρελθόντος.

Πώς άλλαξε η Χριστίνα Μπόμπα με τη μητρότητα

«Μετά την γέννηση των παιδιών μου είμαι μία άλλη. Κάθε γυναίκα που κάνει παιδιά ωριμάζει, βλέπει αλλιώς τη ζωή, εκτιμά αλλιώς τη ζωή, τον εαυτό της και το σώμα της. Όλα παίρνουν άλλη διάσταση. Μέσα σε όλα αυτά χαλάρωσα πολύ. Τσίτωσα τους πρώτους μήνες και μετά χαλάρωσα, σαν άνθρωπος, σαν γυναίκα», δήλωσε αρχικά η Χριστίνα Μπόμπα.

Δείτε επίσης: Η Χριστίνα Μπόμπα πιο σέξι από ποτέ - Η αισθησιακή καμπάνια γνωστής μάρκας εσωρούχων

«Οι προτεραιότητές μου άλλαξαν απευθείας, πράγματα που ήταν ασήμαντα και για μένα είχαν τεράστια διάσταση μπήκαν στη θέση που έπρεπε να είναι, όπως το άγχος. Βελτιώθηκε πολύ η σχέση με τον εαυτό μου. Είχα ήδη καλή σχέση, αλλά ένιωσα μεγάλη αγάπη προς εμένα, προς το γυναικείο σώμα και αυτό που κατάφερα. Επαναπροσδιόρισα τη σχέση μου με τα social media και αν με νοιάζει που κρίνομαι γι' αυτό. Δεν με νοιάζει», διευκρίνισε στη συνέχεια η Χριστίνα Μπόμπα.

Η σχέση με τα social και το σώμα της

Σε διαφορετικό σημείο η Χριστίνα Μπόμπα αναφέρθηκε στη σχέση της πλέον με τα social media και πώς άλλαξε αυτή όταν γεννήθηκαν οι κόρες της: «Γενικά είχα μία άλλη σχέση με τα social που με ευχαριστούσε και την αγαπούσα, ήμουν πολύ online, αλλά τότε με εξυπηρετούσε και μου άρεσε. Όταν κάνεις παιδιά ζεις το “τώρα”, είναι δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή απ' τα παιδιά για να κάνεις stories. Πάλι η επικοινωνία με τον κόσμο είναι σημαντική, αλλά όταν είμαι με τα παιδιά μου και τον άντρα μου ζω τη στιγμή μαζί τους. Έτσι κι αλλιώς ο χρόνος περιορίστηκε τόσο πολύ».

«Δεν με αφορούσε η εικόνα μου σε σημείο που να είμαι κολλημένη, αλλά υπήρχαν στιγμές που έκρινα τον εαυτό μου πολύ αυστηρά. Βελτιώθηκε, για παράδειγμα η σχέση με το σώμα μου. Μπορεί πριν τα παιδιά να ήμουν 8 κιλά λιγότερο και πολύ γυμνασμένη, αλλά αν ήμουν στην παραλία είχα ανασφάλεια. Αφού γέννησα αγάπησα το γυναικείο σώμα και δεν με νοιάζουν τα πρότυπα», ανέφερε κλείνοντας το συγκεκριμένο θέμα η Χριστίνα Μπόμπα για να συμπληρώσει: «Υπάρχουν φορές που μπορεί να κουραστώ, αλλά με τα κορίτσια έχω ιώβεια υπομονή και πάντα μπαίνω στα παπούτσια τους, είναι δύο χρονών παιδιά και πρέπει να είμαι δίπλα τους»