Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Μέχρι τα 13 μου σκεφτόμουν τη Θεολογία, διάβαζα πολύ για τη θρησκεία»

Τι δήλωσε λίγο πριν την πρεμιέρα του Άγιου έρωτα στον Alpha

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο γοητευτικός και μυστηριώδης πατέρας Νικόλαος του «Άγιου έρωτα», μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για τον νέο του ρόλο και τα όσα τον συνδέουν με αυτόν.

Όπως είπε ενθουσιάστηκε όταν πήρε τα σενάρια στα χέρια του γιατί ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο, «πολλές δράσεις, φυσικοί χώροι, γίνονται πράγματα και λες που θα φτάσει αυτή η σειρά; Είναι γεμάτη ανατροπές».

Δείτε επίσης: Άγιος Έρωτας – Στα backstage της φωτογράφισης του Δημήτρη Γκοτσόπουλου και της Δανάης Παππά

Η σχέση του Δημήτρη Γκοτσόπουλου με τη θρησκεία, ο «Παράδεισος» και οι ερωτικές σκηνές

Αποκάλυψε ότι «μέχρι τα 13 μου σκεφτόμουν τη θεολογία πάρα πολύ και διάβαζα πολύ όχι μόνο περί της δικής μας θρησκείας αλλά και γενικώς, βιβλία και άλλων θρησκειών. Αλλά έρχεται το πέρασμα του χρόνου και με συναντά πάλι αυτός ο ψυχισμός ενός παιδιού που ήθελε να ασχοληθεί με την έρευνα απέναντι στο Θεό, τώρα».

Θα υπάρξει ερωτική σκηνή με τη Χλόη, την οποία υποδύεται η Δανάη Παππά; «Αυτό θα κάνετε υπομονή να το δείτε. Το αν η όποια ερωτική σκηνή είναι στο όνειρο της Χλόης ή είναι στο όνειρο του ιερέα... Υπάρχουν πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα από μια ερωτική σκηνή. Υπάρχει η αξία του έρωτα, η αξία της αγάπης και συνήθως αυτά τα δυο όταν συναντιούνται συμβαίνει κάτι μεγάλο. Πόσο μάλλον σε έναν άνθρωπο που έχει αποκλείσει τα εγκόσμια», σημείωσε στην κάμερα του Alpha.

Αυτός ο ρόλος «είναι κάτι πολύ διαφορετικό από αυτό που είχα κάνει στον “Παράδεισο των κυριών” που ήταν ένας πολύ μπερδεμένος άνθρωπος γεμάτος συμπλέγματα και απάτες και πολύ διαφορετικό από την επιθεώρηση που κάνω στο Άλσος». Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος συμπλήρωσε κλείνοντας για την επιθεώρηση «το υπονοούμενο είναι πολύ πιο σημαντικό από το εννοούμενο στην επιθεώρηση. Και ο Σταμάτης Φασουλής ξέρει να το διδάσκει πολύ καλά αυτό».

Δείτε παρακάτω όλη τη συνέντευξη: