Τι είναι το Fraxel Laser που κάνει η Ιωάννα Τούνη - Η θεραπεία για να «επανέλθει» μετά την εγκυμοσύνη

Η μια επεμβατική θεραπεία για τις ουλές και όχι μόνο

Instagram / j.touni

Την νέα θεραπεία που δοκιμάζει αυτή την περιόδο για να "επανέλθει" το σώμα της στην πρότερη κατάστασή του μετά την εγκυμοσύνη, την καισαρική και την επέμβαση που έκανε στο στήθος, μοιράστηκε η Ιωάννα Τούνη με τους ακολούθους της στο Instagram χθες, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.

Η επιχειρηματίας - influencer είναι γνωστό ότι δεν έχει ταμπού και μιλάει ανοιχτά με το κοινό της για τις θεραπείες και τις επεμβάσεις που κάνει. Συγκεκριμένα, η ίδια αποκάλυψε:

"Εν τω μεταξύ σήμερα είχα το εξής: Πήγα στον γιατρό της Ζωής και έκανα fraxel, δεν ξέρω αν το βλέπεις που είναι λίγο κόκκινο και πρησμένο εδώ, έχω βάλει κρέμα αναπλαστική από πάνω, στα σημάδια που είχα. Εδώ είναι η πτώση που είχα το καλοκαίρι. Έκανα επίσης fraxel και στα σημάδια που είχα από την τομή της καισαρικής που έχω χαμηλά στο μπικίνι και στο στήθος αυτά που είχα από την επέμβαση, τα οποία δε μπορώ να τα δείξω τώρα προφανώς. Θα σε ενημερώσω για το update. Καλά προφανώς δεν θα εξαφανιστούν, αλλά θέλω να απαλύνουν όσο μπορούν, να μη φαίνονται τέλος πάντων. Καλή μου τύχη, γιατί θα κάνω τουλάχιστον 3-4 συνεδρίες".

instagram

Δείτε επίσης: Το lift του «βρικόλακα»: Τι είναι η θεραπεία PRP που κάνει η Ιωάννα Τούνη

Τι είναι το Fraxel Laser που κάνει η Ιωάννα Τούνη

Το Fraxel Laser είναι μια επαναστατική, μη επεμβατική θεραπεία που μπορεί να γίνει σε πρόσωπο και σώμα με ειδική τεχνολογία λέιζερ. Συγκεκριμένα, το λέιζερ διεισδύει κάτω από την επιφάνεια του δέρματος, προκειµένου να εξαλείψει τα γερασµένα και αλλοιωµένα κύτταρά του.

Με αυτό τον τρόπο, το Fraxel Laser αντιμετωπίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, τις ραγάδες, τις πανάδες και τις ουλές σε πρόσωπο και σώμα, ενώ αναζωογονεί το δέρµα, αφήνοντάς µια νεανική, φωτεινή και λαµπερή όψη. Ακόμη, βελτιώνει τον τόνο του δέρµατος και το µέγεθος των πόρων, οµαλοποιεί τις ρυτίδες γύρω από τα µάτια, σβήνει τις ανεπιθύµητες καφέ κηλίδες, μειώνει τα σηµάδια ακµής και τημ εμφάνιση των μετεγχειρητικών ουλών και χαρίζει πιο φρέσκια, νεανική όψη και υφή στο δέρµα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, μετά από την ολοκλήρωση της πρώτης θεραπείας, το δέρµα είναι πιο λαµπερό, ενώ παράλληλα επιτυγχάνεται µια οµοιοµορφία στον τόνο του. Η βελτίωση του δέρµατος θα συνεχίζεται και θα είναι θεαµατική, µε τα επιθυµητά αποτελέσµατα να είναι ορατά µέσα στους επόµενους 3-6 µήνες, καθώς οι βαθύτερες στοιβάδες του δέρµατος συνεχίζουν την επούλωση. Τα µέγιστα αποτελέσµατα έρχονται στις 3 µε 5 συνεδρίες, οι οποίες συνήθως απέχουν µεταξύ τους 2 έως 6 εβδοµάδες. Η θεραπεία γίνεται από εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό.