Γιώργος Λιάγκας - Μάρκος Σεφερλής: Η κόντρα συνεχίζεται - «Βγαίνει σαν κλαμένος, ενώ θα έπρεπε να...»

«Βγήκε ως άλλος Κυριάκος Βελόπουλος, κουνώντας το δάχτυλο»

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Μάρκος Σεφερλής ξεκίνησαν να ανταλλάσουν "μπηχτές" μεταξύ τους απο την στιγμή που ο πρώτος σχολίασε στην εκπομπή του το περιβόητο σκετς του ηθοποιού, στο οποίο υποδυόταν τον φετινό νικητή της Eurovision, Nemo. Ο Μάρκος Σεφερλής όταν είδε τον σχολιασμό του από τον παρουσιαστή, προέβη στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου απείλησε ότι θα "ξεμπροστιάσει" όλους όσους μιλούν αρνητικά για εκείνον, και μάλιστα με μηνύματα και αποδεικτικά στοιχεία (δείτε εδώ το βίντεο του Μάρκου Σεφερλή).

Από εκείνη τη στιγμή και ύστερα, οι δυο τους ανταλλάσσουν απειλές και απαντούν ο ένας στον άλλον, ο κάθε ένας από το δικό του Μέσο Επικοινωνίας. Από ο, τι φαίνεται αυτό το ατελείωτο "σίριαλ" όπως το αποκαλούν τα Μέσα συνεχίζεται, με τον Γιώργο Λιάγκα να τοποθετείται ξανά επί του θέματος.

Σήμερα, λοιπόν, στην εκπομπή "Το Πρωινό" με αφορμή τις δηλώσεις του Αντώνη Πρέκα αναφορικά με το θέμα θέλησε να τοποθετηθεί ξανά ο παρουσιαστής

: «Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί, ότι ο Μάρκος Σεφερλής καθιστά ένα φαινόμενο, δεν είναι εύκολο και σε αυτή τη διάρκεια του χρόνου να γεμίζεις μόνος σου τα θέατρα. Έχει χαρακτηριστικά που προσομοιάζουν σε κλόουν και αυτό δεν είναι απαραίτητα κακο», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Πρέκας με τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει τον λόγο και να τον παρομοιάζει με τον Κυριακο Βελόπουλο:

Τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Μάρκο Σεφερλή

«Δεν δέχεται επίθεση, στηρίζεται από πολλούς. Είναι πολλοί άνθρωποι που θέλουν μόνο να τους στηρίζουν, θέλουν αυλές και δεν έχουν μάθει να δέχονται και την κριτική. Κανείς δεν έχει αμφισβητήσει το ταλέντο του Μάρκου, γιατί να μην μείνει στα καλά; Όλοι λένε ότι έχει ταλέντο, όλοι λένε ότι γεμίζει θέατρα. Αυτά είναι σημαντικά».

«Ο Μάρκος βγήκε ως άλλος Κυριάκος Βελόπουλος, κουνώντας το δάχτυλο από το θεατρικό σανίδι και είπε “δέχομαι ενορχηστρωμένη επίθεση”. Ποιά ενορχηστρωμένη επίθεση; Ο Μάρκος είναι γρανάζι αυτού του συστήματος».

«Ο Μάρκος γεμίζει θέατρα, γεμίζει τσέπες, δικαίως και είναι συνέχεια στην τηλεόραση. Στο σύστημα είναι ο Μάρκος, κάποιοι ποιοτικοί δεν τον αποδέχονται, ε τι να κάνουμε δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους σε αυτή τη ζωή, ας το καταπιεί και ας προχωρήσει έτσι. Ο Μάρκος βγαίνει σαν κλαμμένος, ενώ θα έπρεπε να είναι λεβέντης, γιατί είναι πετυχημένος. Δεν μπορεί να βγαίνει ως αδικημένος».

«Δεν καταλαβαίνει ποιοι είναι σύμμαχοι του, θα μου πεις δεν με υπολείπεται, δικαίωμα του. Εγώ είμαι σύμμαχός του, τον στήριξα. Κι ενώ εγώ τον στήριξα, είπε ότι θα μου βγάλει τα μηνύματα. Ποια μηνύματα; Λες και έχουμε ανταλλάξει κανένα ερωτικό μήνυμα και θα με βγάλει στη φόρα».

«Εγώ τον στήριξα, αλλά επειδή δεν με χωνεύει, βγαίνει και λέει ότι θα μου βγάλει τα μηνύματα. Εκεί λέω ότι τα έχει χάσει ο Μάρκος και νομίζει ότι είναι ο Βελόπουλος. Γιατί βγάζει λόγους στο θέατρο;».