Γιάννης Ζουμπαντής: «Τι είναι το Nemo; - Η αλήθεια είναι ομοφοβικό σχόλιο;»

Τι είπε ο συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή

Collage - Screenshot: GLOMEX / MEGA & YouTube / ERT

Η θύελλα κριτικών προς το πρόσωπο του Μάρκου Σεφερλή δεν λέει να κοπάσει και πολύ γρήγορα μερικοί σχολιασμοί μετατράπηκαν σε "μάχη" καθώς τόσο οι Έλληνες celebrities, όσο και το κοινό έχουν ήδη αρχίσει να διαλέγουν... στρατόπεδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γνωστός κωμικός αποφάσισε να κάνει ένα νούμερο στη νέα του παράσταση, το οποίο σατίριζε το μη δυαδικού φύλου (non binary) άτομο που κέρδισε στη Eurovision 2024, το Nemo. Φυσικά, οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν πολλές, με πολλούς να χαρακτηρίζουν τον Μάρκο Σεφερλή ως ομοφοβικό και το νούμερό του προσβλητικό προς την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα (δείτε το βίντεο με το νούμερο του Σεφερλή για το Nemo, αλλά και τις αντιδράσεις εδώ).

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και αρκετοί ακόμα παρουσιαστές εξέφρασαν την αρνητική τους άποψη για την σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή προς το πρόσωπο του Nemo, κάτι που ο ίδιος δεν πήρε καθόλου καλά και ως εκ τούτου αποφάσισε να απαντήσει στο Instagram. Ακολούθησαν απειλές για δημοσίευση προσωπικών μηνυμάτων, ενώ πλέον, δεν υπάρχει δημόσιο πρόσωπο που να δίνει συνέντευξη και να μην καλείται να δώσει την άποψή του για το θέμα.

Τι είπε για το Nemo και τον Μάρκο Σεφερλή ο Γιάννης Ζουμπαντής

Ένα από τα πρόσωπα που εξέφρασε την γνώμη του για το επίμαχο θέμα των ημερών ήταν και ο Γιάννης Ζουμπαντής, ηθοποιός και επί ετών συνεργάτης του Μάρκου Σεφερλή στο θέατρο. Ο πρώην στενός συνεργάτης του μίλησε στον αέρα του Buongiorno, θέλοντας να στηρίξει τον συνάδελφο του για τις επιθέσεις που δέχεται το τελευταίο διάστημα.

«Ο καθένας λέει ό,τι μπορεί. Ο Μάρκος Σεφερλής δεν κάνει ομοφοβικά σχόλια μέσα από τα σκετς και τις παραστάσεις του, είναι μέρος της δουλειάς μας αυτό. Τι σημαίνει ομοφοβικά σχόλια; Η αλήθεια είναι ομοφοβικό σχόλιο;», δήλωσε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

«Ο Μάρκος Σεφερλής κάνει στο θέατρο έναν τραγουδιστή της Eurovision, ο οποίος δηλώνει non binary και τον κατηγορούν τώρα» σχολίασε, από την πλευρά του, ο δημοσιογράφος Χρήστος Λυσσέας για να απαντήσει γελώντας ο ηθοποιός, «δηλαδή τι είναι; Ερμαφρόδιτο είναι;».

«Γιατί να αλλάξει ο Μάρκος Σεφερλής τη σάτιρα του; Γιατί να αλλάξει; Εδώ βλέπω έργα του Στάθη Ψάλτη που τα έχουν πετσοκόψει. Δέχεται αυτές τις επιθέσεις διότι δεν έχουν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν. Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κραμαστάρια», κατέληξε ο Γιάννης Ζουμπαντής.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ηθοποιού: