Αγκαλιασμένοι με μαγιό στα Άχλα - Η τρυφερή ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τον γιο της

"Με κάνει ευτυχισμένη και περήφανη"

NDPPHOTO

Την ίδια στιγμή που η μάχη της τηλεθέασης έχει ξεκινήσει και οι εκπομπές κάνούν πρεμιέρα η μία μετά την άλλη, η Ελένη Μενεγάκη χαλαρώνει με τους αγαπημένους της ανθρώπους και ετοιμάζεται για μια χαλαρή σεζόν, μετά την αποχώρησή της από το MEGA.

Όπως είναι γνωστό, η ίδια και το κανάλι δεν τα βρήκαν, αν και υπάρχουν πληροφορίες ότι υπάρχει το ενδεχόμενο η διάσημη παρουσιάστρια να επιστρέψει στην τηλεόραση κατά το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν (δείτε αναλυτικά τα σχέδια της Ελένης Μενεγάκη για "εκδίκηση" εδώ).

Φυσικά, ένας από τους αγαπημένους της προορισμούς είναι η Άνδρος, το αγαπημένο της ησυχαστήριο που η ίδια έχει αποκαλέσει αρκετές φορές ως τον "επίγειο παράδεισό της". Εκεί, η Ελένη Μενεγάκη έχει ένα υπέροχο εξοχικό, με θέα την θάλασσα, δίπλα από την αγαπημένη της παραλία.

Πρόκειται για έναν καταπράσινο χώρο που η ίδια και ο σύζυγός της έχουν μετατρέψει σε κήπο βιολογικής καλλιέργειας. Οι εσωτερικοί χώροι είναι επίσης αξιοζήλευτοι, με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό. Μάλιστα, υπάρχουν τζάκια σε πολλούς χώρους και υπνοδωμάτια του σπιτιού, έτσι ώστε να μπορούν να πηγαίνουν οικογενειακώς και κατά την χειμερινή περίοδο (δείτε εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού εδώ).

Γιατί βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη και ο Άγγελος Λάτσιος στα Άχλα

Στα όμορφα Άχλα φέτος βρίσκεται και ο πρωτότοκος γιος της ξανθιάς παρουσιάστριας, Άγγελος Λάτσιος. Ο 21χρονος, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, παραμένει στο νησί καθώς συνδυάζει δουλειά με διακοπές, αφού εργάζεται στην ξενοδοχειακή επιχείρηση που διατηρεί ο σύζυγος της μητέρας του, Ματέο Παντζόπουλος.

Καθώς πλέον η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει επείγουσες επαγγελματικές υποχρεώσεις για το πρώτο μισό τουλάχιστον της νέας τηλεοπτικής σεζόν, είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τον γιο της και να περάσει μαζί του ποιοτικό χρόνο.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, όπου η ίδια φαίνεται να αγκαλιάζει τον γιο της. Τις φωτογραφίες, συνόδευσε με την λεζάντα: "Έναν τον έχω αλλά κάνει για πολλούς ! Ο γιος μου που με κάνει ευτυχισμένη και περήφανη κάθε μέρα ! #eleni #μαμαελενη #motherlove @aggelos_latsios"

Δείτε την όμορφη ανάρτηση: