Ανδρέας Γεωργίου:«Είχα χωρίσει με την Σιμώνη ένα χρόνο! Νιώθω άβολα που...» - Ο γάμος και το ενδεχόμενο ενός παιδιού

«Ήταν ο μήνας των αλλαγών»

Ο Ανδρέας Γεωργίου, αρχές Σεπτέμβρη ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Σιμώνη Χριστοδούλου (δείτε εδώ στιγμιότυπα από τον γάμο τους). Ο γάμος του ζεύγους πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο, στην Αγία Νάπα, στον ιερό ναό του Αγίου Επιφανίου, με πλήθος διάσημων καλεσμένων να βρίσκονται παρών.

Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός βρέθηκε στην εκπομπή του MEGA, "Buongiorno" , σήμερα 20/09, και μίλησε τόσο για τα επαγγελματικά του, όσο και για τον γάμο του με την αγαπημένη του, αλλά και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν παιδιά στο μέλλον.

Ανδρέας Γεωργίου: "Θέλουμε να κάνουμε πολλά παιδιά με την Σιμώνη"

Συγκεκριμένα, όταν ερωτήθηκε σχετικά με τον γάμο του είπε: «Ήταν ο μήνας των αλλαγών αυτός ο Σεπτέμβριος. Παντρεύτηκα, έκοψα το κάπνισμα. Κάναμε πολλά αυτόν τον μήνα. Σπουδάια πράγματα. Τον γάμο τον ζήσαμε σαν ένα όνειρο. Έγινε πολύ γρήγορα. Προετοιμάζαμε αυτή τη μέρα για μήνες, και έφυγε έτσι. Αλλά το περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Είχαμε υποσχεθεί και οι δύο ότι εκείνη την μέρα θα την απολάυσουμε, ότι θα φροντίσουμε να κοιτάμε ο ένας τον άλλον στα μάτια, να ξέρουμε ότι είμαστε εκεί μαζί».

Και συνέχισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος. Νιώθω ότι είναι ένας σταθμός στη ζωή μου. Και νιώθω και αμήχανα τώρα που το συζητάω γιατί αισθάνομαι ότι μιλάω για μια σειρά ενώ είναι real life».

«Με την Σιμώνη θέλουμε παιδιά, και μάλιστα θέλουμε και πολλά παιδιά».

Δείτε το βίντεο:

«Ο Ανδρέας Μικρούτσικος μετά το "Dream Show" δεν μου σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο»

Ο Ανδρέας Γεωργίου, τόνισε ότι έχουν να βρεθούν με τον Ανδρέα Μικρούτσικο 19 χρόνια, από τότε που ο σκηνοθέτης είχε συμμετάσχει το "Dream Show" και είχε βγει νικητής, το οποίο παρουσιάζονταν από τον τωρινό παρουσιαστή του MEGA.

Ο σκηνοθέτης χαρακτηριστικά σχολίασε: «Από τότε δεν μου σήκωσε ποτέ το τηλέφωνο, τον είχα πάρει 200 φορές. Βγήκα νικητής και με ξέχασε. Με πείσμωσε να ξέρεις Ανδρέα μου αυτό.».στο οποίο ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε: «Δεν έχω δεχθεί ούτε ένα τηλεφώνημα».

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, εκμυστηρεύτηκαν και ένα άγνωστο περιστατικό μεταξύ των δυο τους:

«Θέλουμε και διατηρούμε το οικογενειακό κλίμα στην δουλειά μας»

Ο Ανδρέας Γεωργίου μίλησε μεταξύ άλλων, για την εταιρία του και την συνεργασία του με τους συναδέλφους του μέσα στην ομάδα, τονίζοντας ότι αναζητούν το οικογενειακό κλίμα και το ανθρωποκεντρικό στοιχείο, πράγμα που δεν επιθυμούν να αλλοιωθεί όσο και να επεκταθούν.

Μίλησε επίσης, για τον ανταγωνισμό και την ζήλεια μέσα στην δουλειά του: «Δεν είμαι ζηλιάρης, θέλω να γίνομαι καλύτερος. Για παράδειγμα τώρα, που ξεκινάει "Η Γη της Ελιάς" και του "Ταμπού", ήδη ξέρω τι θα κάνουμε του χρόνου».

Την Κυριακή η Πρεμιέρα της σειράς "Γη της Ελάς"

Η "Γη της Ελιάς" κάνει την πρεμιέρα της την Κυριακή, και κάθε μέρα στο MEGA. Ο ίδιος είπε: «Είμαι πάρα πολυ συγκινημένος που έχουμε πρεμιέρα, γιατί είναι μια σειρά που την πήρε ο κόσμος στην 4η σεζόν. Όταν ξεκίνησε, λέγαμε ότι θα κάνουμε μέχρι 2 σεζόν. Όταν τελείωσε και η 2η σεζόν έλεγα στη Βάνα δεν θέλω με τίποτα να αποχωριστώ αυτό το cast, το πας 3η σεζόν; Πάμε 3η σεζον, και δεν περιμέναμε ποτέ ότι θα πάμε και 4η».

Η νέα σειρα του Ανδρέα Γεωργίου "Ταμπού"

Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, "Ταμπού", πρόκειται να κάνει φέτος την εμφάνιση της για πρώτη φορά στην τηλεόραση. Ο ίδιος είπε: «To Ταμπού είναι μια σειρά που πρώτη φορά παθαίνω αυτό το πράγμα, δηλαδή, μπαίνω στο μοντάζ να δω αυτή τη σειρά, και ξεχνάω τι είναι ο δημιουργός. Μπαίνω σε μια διαδικασία να χαζεύω σαν τηλεθεατής. Δεν μου έχει ξανασυμβεί».

«Νομίζω ότι αυτή η σειρά θα αγαπηθεί πάρα πολύ, είναι κάτι πολύ φρέσκο».

Νέος κύκλος για το "Famagusta"

Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλά για τον νέο κύκλο του Famagusta, και εξομολογείται ότι νιώθει πολύ κοντά την οικογένεια του σε αυτή την σειρά. Μάλιστα, θα προβληθεί και μέσω του Netflix πέρα από την τηλεόραση.

Ο μίλησε για το γεγονός ότι ακόμη δεν έχε ανεβεί στην Κύπρο, πράγμα που περιμένει να φτιάξει μέσα στη μέρα, καθώς δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση ότι λόγω του ότι έχει γίνει με την Τούρκια, δεν θα μπορέσει να προβληθεί.

Ο ίδιος είπε: «Δεν μπορώ να είμαι και αντικειμενικός με μια τέτοια σειρά, είναι μια σειρά που αγάπησα προσωπικά σε ένα άλλο επίπεδο λόγω του θέματος του. Είχαμε έρθει πολύ κοντά με τους συναδέλφους που όταν μοιράζεσαι ένα τέτοιο θέμα, δημιουργείται μια σχέση. Αυτή η σειρά για εμένα θα έχει μια θέση στην καρδιά μου για πάντα».

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη του Ανδρέα Γεωργίου στο "Buongiorno" του MEGA: