Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Είναι κάτι που...» - Ανήσυχη η σύζυγός του μετά τη νοσηλεία του

Οι πρώτες της δηλώσεις

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος εδώ και δύο 24ωρα περίπου νοσηλεύεται σε κλινική, καθώς έχει παγκρεατίτιδα - δείτε εδώ τι είναι - και ξαφνικά αισθάνθηκε πολύ έντονους πόνους λίγο πριν βγει στον αέρα της εκπομπής του. Οι γιατροί έκριναν πως έπρεπε να μείνει εκεί και καθημερινά του κάνουν εξετάσεις, παρακολουθώντας την κατάστασή του και την εξέλιξή του και σήμερα, Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, ο ίδιος μίλησε μέσα από την κλινική, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για το εξιτήριό του - δείτε εδώ.

Δηλώσεις, όμως, έκανε και η σύζυγός του, με την οποία παντρεύτηκε το καλοκαίρι που πέρασε στα "κρυφά". Οι δυο τους είναι καιρό μαζί και θέλησαν να κάνουν το επόμενο βήμα επιτέλους. Παρόλο που προσπάθησαν να το προστατεύσουν από τα media, διότι δεν αρέσει σε κανέναν από τους δύο η δημοσιότητα, διέρρευσαν κάποιες φωτογραφίες - δείτε τις εδώ, αλλά το άφησαν πίσω τους.

Οι δηλώσεις της συζύγου του Ιορδάνη Χασαπόπουλου για την κατάσταση της υγείας του

Η αγαπημένη του, λοιπόν, η οποία είναι δίπλα του φυσικά όλες αυτές τις δύσκολες ώρες, σημείωσε για τον καλό της: «Ευτυχώς ο Ιορδάνης πάει καλά. Είναι κάτι που το ξεπερνάει και θα βγει σύντομα από το νοσοκομείο. Σε 2-3 μέρες θα πάει εξιτήριο. Ευτυχώς είναι ελαφριάς μορφής παγκρεατίτιδα. Η αλήθεια είναι πως ανησυχήσαμε πολύ, αλλά σημασία έχει πως τώρα ο Ιορδάνης πάει πολύ καλά».