Τροχαίο ατύχημα για τον γιο του Γιώργου Πατούλη και της Μαρίνας Σταυράκη - Ποια η κατάστασή του

Τι συνέβη;

Δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τον γιο της Μαρίνας Σταυράκη και του Γιώργου Πατούλη, Αλέξανδρο, καλώς, σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό και το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα, ο 19χρονος ενεπλάκη σε ένα τροχαίο ατύχημα με έναν αρχιμανδρίτη.

Την ώρα που η οικογένεια βρίσκεται σε μεγάλη ένταση μετά την απόφαση της πρώην συζύγου του πολιτικού να κινηθεί νομικά εναντίον του, υποστηρίζοντας πως δεν βοηθάει οικονομικά τον γιο τους εδώ και χρόνια - δείτε εδώ την δημόσια καταγγελία της -, με τον νεαρό να βρίσκεται στη μέση και να προσπαθεί να πει την δική του πλευρά - δείτε εδώ το ξέσπασμά του, συνέβη το κακό.

Ποια είναι η κατάσταση του Αλέξανδρου Πατούλη μετά το τροχαίο

Η σύγκρουση έλαβε χώρα, συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες όπως έγινε γνωστό το πρωί της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου και για καλή τύχη και των δύο οδηγών, δεν ήταν σοβαρή και κανείς δεν τραυματίστηκε. Οι δυο πλευρές, μάλιστα, κατάφεραν να τα λύσουν μεταξύ τους μέσω των ασφαλιστικών εταιρειών τους.

Το youweekly.gr προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Μαρίνα Σταυράκη, ωστόσο η ίδια, προς το παρόν, δεν σηκώνει το τηλέφωνο.