Σοφία Πολυζωγοπούλου: Δεν το είχε ξανακάνει - Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα

Κάτι δείχνει αυτό...

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Σοφία Πολυζωγοπούλου τους τελευταίους μήνες παλεύει για να δικαιωθεί για τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον σύζυγό της, Απόστολο Λύτρα, ο οποίος έλαβε χώρα μέσα στο αυτοκίνητό τους, μετά από ένα δείπνο που είχαν βγει με φίλους.

Κατάφερε να τον βάλει στην φυλακή, αφού ο ίδιος παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα που του είχε κάνει, ωστόσο ζήτησε την αποφυλάκισή του με όρους για χάρη της κόρης τους, η οποία επηρεάζεται ψυχολογικά από την διαμάχη των γονιών της. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως σταματά τον αγώνα της και σκοπεύει να συνεχίσει να μάχεται εναντίον του.

Ο ποινικολόγος αποφυλακίστηκε, λοιπόν, πριν από μερικά 24ωρα και επέστρεψε ήδη στην κανονική του ζωή, με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, πηγαίνοντας μέχρι και στα μπουζούκια για να το γιορτάσει (δείτε εδώ τα πλάνα). Έκανε και κάποιες πολύ προκλητικές δηλώσεις, λέγοντας πως ο Θέμης Σοφός, δικηγόρος της, έλεγε ανοησίες για τις μπουνιές που έριξε στην γυναίκα του - δείτε εδώ - στις οποίες απάντησε η ίδια με ανακοίνωση - διαβάστε την εδώ.

Η πρώτη αντίδραση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στις κάμερες μετά την αποφυλάκιση του Απόστολου Λύτρα

Δηλώσεις στις κάμερες, ωστόσο, δεν είχε πραγματοποιήσει μέχρι τώρα. Η κάμερα της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσου, την συνάντησε στον δρόμο όμως, και προσπάθησε να αποσπάσει κάποια λόγια της, χωρίς επιτυχία για άλλη μία φορά.

Η ρεπόρτερ, συγκεκριμένα, την καλημέρισε και η 37χρονη απλώς της χαμογέλασε, χωρίς να λέει καμία λέξη, αλλά και δίχως να κρύβεται από τον φακό, όπως συνήθιζε να κάνει μέχρι τώρα. «Αυτή είναι η πρώτη της αντίδραση που για μένα κάτι δείχνει», είπε η Ελένη Τσολάκη όλο νόημα γι' αυτό.

Βίντεο σε λίγο...