Γιώργος Πατούλης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την εγκυμονούσα σύντροφό του μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης και τον σάλο με την Μαρίνα Σταυράκη

Εκείνη στα λευκά κι εκείνος στα μαύρα

NDP

Ο Γιώργος Πατούλης ετοιμάζεται να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας, αφού η σύντροφός του, Νάνσυ Κοίλου, για την οποία μάθαμε όλοι το καλοκαίρι που πέρασε, είναι έγκυος για πρώτη φορά. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως σκοπεύουν να παντρευτούν, ιδανικά πριν γεννηθεί το μωρό τους, ενώ φέρεται πως το φύλο του παιδιού είναι κοριτσάκι και σκέφτονται να της δώσουν το όνομα Καλλιόπη.

Η νέα αυτή συνθήκη στη ζωή του πολιτικού έχει προκαλέσει ντόρο τις τελευταίες ημέρες, καθώς έχει κάνει έξαλλη την πρώην σύζυγό του, Μαρίνα Πατούλη που έχει μπλέξει και τον γιο τους (δείτε εδώ την δημόσια καταγγελία που του έκανε), ωστόσο ο ίδιος προσπαθεί να διατηρήσει την ψυχραιμία του και να προστατεύσει την εγκυμονούσα από όλη αυτή την δυσάρεστη κατάσταση για την οικογένειά του.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γιώργου Πατούλη με την εγκυμονούσα σύντροφό του μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης και τον σάλο

Συνεχίζει κανονικά την ζωή του όσο προσπαθεί να δώσει λύσεις, γι' αυτό και δεν έχει σταματήσει τις δημόσιες εμφανίσεις. Το Super Κατερίνα, μάλιστα, τον εντόπισε σε εκδήλωση μαζί με την Νάνσυ Κοίλου, με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, και αυτή είναι και η πρώτη φορά που έκαναν δημόσια εμφάνιση μετά την είδηση για την εγκυμοσύνη και τον γάμο τους.

Κάθονται δίπλα δίπλα, εκείνος στα μαύρα και εκείνη στα λευκά και φαίνεται πως συζητούν μεταξύ τους και σχολιάζουν όσα παρατηρούν εκείνη την ώρα. Δεν φαίνεται να είχαν καταλάβει πως ο φακός είχε στραφεί προς το μέρος τους και τους απαθανάτιζε.

Δείτε επίσης: Γιώργος Πατούλης - Μαρίνα Σταυράκη: Φωτογραφίες από το σπίτι παλάτι που έμεναν πριν το διαζύγιο

Για όσους δεν γνωρίζουν, η 33χρονη Νάνσυ Κοίλου εργάστηκε αρκετό διάστημα στην περιφέρεια Αττικής και δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε συνοδεύσει τον 63χρονο Γιώργο Πατούλη σε πολιτικές και πολιτιστικές υποχρεώσεις του.

Σήμερα ωστόσο η μελαχρινή καλλονή, εργάζεται ως υπεύθυνη σε κατάστημα περιποίησης νυχιών στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Όπως μάλιστα κυκλοφόρησε, ο πολιτικός είχε βρεθεί στα εγκαίνια.