Σπύρος Μπιμπίλας: Στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή - «Μίλησα μαζί του και...»

«Εγώ έχω αυτή την άποψη, ότι "είναι λίγο πιο δεύτερος" όταν...»

Ο Μάρκος Σεφερλής έχει τοποθετηθεί στο επίκεντρο των διαδικτυακών Μέσων και της τηλεόρασης, λόγω των αντιδράσεων που έχουν δημιουργηθεί από ένα σκετς που περιλαμβάνει στην παράσταση του στο Δελφινάριο. Συγκεκριμένα, το σκετς σατιρεί τον non-binary νικητή της Eurovision, "Nemo".

Το μήνυμα της παράστασης δεν φάνηκε χιουμοριστικό για την πλειοψηφία της ψυχαγωγικής ζώνης, με πολλούς από τους τηλεοπτικούς παρουσιαστές να εκφράζουν on-air την δυσαρέσκεια τους, και μάλιστα, έχουν δημιουργηθεί "ανοιχτά μέτωπα" με κάποιους από τους παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών. Παλαιοί του συνεργάτες και συνάδελφοι εκφράζουν την δική τους άποψη μέσα από την συνεργασία μαζί του ανά τα χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ο Γιάννης Καπετάνιος αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Μάρκου Σεφερλή

Η συνεργασία του Σπύρου Μπιμπίλα με τον Μάρκο Σεφερλή

Ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής "Buongiorno" του MEGA και ερωτήθηκε σχετικά με την συνεργασία του με τον γνωστό κωμικό:

«Ακούστε, εγώ με τον Μάρκο πρωτοδούλεψα όταν ήρθε ο Μάρκος για πρώτη φορά στη τηλεόραση στην εκπομπή "Ciao" του ANT1 που εγώ τότε ήμουν αρκετά γνωστός και ο Μάρκος δεν ήταν καθόλου, και κάναμε μαζί νούμερα στο Ciao, όταν το έκανε ο Μαρίνος. Κάναμε τα πρώτα νούμερα και είδα έναν άνθρωπο εκπληκτικό. Έναν ηθοποιό ταλαντούχο».

«Αργότερα δούλεψα μαζί του στο θέατρο στο "Daddy cool" όταν έκανα μαζί του μια αντικατάσταση τριών ημερών γιατί αρρώστησε ένας ηθοποιός και εγώ τότε είχα αποφασίσει να μην παίξω στο θέατρο και ο Μάρκος με πήρε και λέει "Σώσε με, επειδή παίζεις ωραία τους γέρους να κάνεις ένα γεροντάκι για μια εβδομάδα" και τελικά, έκατσα όλο το χρόνο γιατί μου είπε είναι πάρα πολύ ωραίος ο ρόλος. Δοαφωνήσαμε μετά πάρα πολυ για τα εργασιακά, μετά τα βρήκαμε. Είναι πάρα πολύ καλός άνθρωπος ο Μάρκος».

«Είναι εκπληκτικός στη δουλειά που κάνει, γιατί κάνει αυτό το "One Man Show" σχεδόν 4 ώρες. Αν μου βρείτε άλλον ηθοποιό να κάνει αυτό που κάνει ο Μάρκος Σεφερλής στο θέατρο και αν αύριο του δώσουν την Επίδαυρο να παίξει έναν αριστοφανικό ρόλο, θα βγουν να τον βρίσουν; Δεν έχει δικαίωμα αυτός ο άνθρωπος να δοκιμαστεί;».

Στα λόγια αυτά απάντησε η Φαίη Σκορδά: «Δεν αμφισβητήθηκε το ταλέντο του Μάρκου, όποιος το κάνει αυτό είναι άδικος». Στο οποίο απάντησε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Δια μέσο αυτών των κρίσεων, χτυπάνε και το ταλέντο του. Εγώ έχω αυτή την άποψη, ότι "είναι λίγο πιο δεύτερος" . όταν κάποιος χτυπάει έναν άνθρωπο που μπορεί να έχει ένα τόσο φανατικό κοινό, χτυπάνε τη σάτιρα που διοχετεύει ο Μάρκος. Εγω πιστεύω ότι ο κάθε σατιρολόγος έχει δικαίωμα να κάνει τη σάτιρα του και οι άλλοι μπορεί να τη βλέπουν, ή να μην την βλέπουν. Επίσης, πολλοί από αυτούς που τον κατακρίνου για τη σάτιρα που κάνει, δεν έχουν πάει να τον δουν στο θέατρο. Δηλαδή, κατακρίνουν αυτό το νούμερο, τα υπόλοιπα που έχουν πολιτική θέση, που σατιρίζει το χάλι της Ελλάδας, που κάνει τον καραγκιόζη επί σκηνής, γιατί δεν λένε μπράβο για αυτό;».

Στο θέμα που έχει προκληθεί αυτό τον καιρό πρόσθεσε: «Ο Μάρκος αντιδρά υπερβολικά στα social. Τον έχει πνίξει το δίκιο και στο τέλος θα χάσει το δίκιο του. Μίλησα μαζί του πριν τέσσερις μέρες και είναι πολύ στεναχωρημένος για αυτό που γίνεται. Ο άνθρωπος είναι στεναχωρημένος, δεν είναι δυνατόν να μην είσαι στεναχωρημένος εάν σε βάλουν από διάφορες πλευρές, για σάτιρα που κάνεις και που την έχουν κάνει και οι άλλοι. Και να σας πω κάτι, ο Νέμο, "Το", έχω χάσει τον λογαριασμο, εγώ δεν θέλω να λέω "το" , δεν μου αρέσει το "το" και το λέω και ας με βρίσει η κάθε γκέι οργάνωση».καταλήγει.

Δείτε το βίντεο: