Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Ο νέος άντρας στην ζωή της και ο μισθός που παίρνει σήμερα - Γιατί δεν απέκτησε παιδί με τον Ανδρέα

«Εδώ και χρόνια δεν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ»

Άκρως αφοπλιστική Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου στη συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 20/9 στην εκπομπή Happy Day! Η τρίτη χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου δεν μάσησε τα λόγια της αποκαλύπτοντας και ποιο είναι το ποσό με το οποίο βιοπορίζεται σήμερα αλλά και πως στην ζωή της τα τελευταία 15 χρόνια υπάρχει ένας άντρας, ένας φίλος, ένα στήριγμα για εκείνη!

Οι αποκαλύψεις της Δήμητρας Λιάνη

ΤΟ ΠΑΣΟΚ

Όσον αφορά την κατάσταση που επικρατεί στο ΠΑΣΟΚ και όσους διεκδικούν την ηγεσία του κόμματος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν πιστεύω ότι αυτό το κόμμα είναι πια ΠΑΣΟΚ και το πιστεύω εδώ και χρόνια. Δε θα επέλεγα κανέναν.. Και βέβαια δεν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές. Εδώ και χρόνια δεν ψηφίζω ΠΑΣΟΚ αλλά δεν μπορώ να σας πω και τι ψηφίζω. Δε νομίζω ότι θα φτάναμε ποτέ σε περίοδο μνημονίων με τον Ανδρέα. Ήταν γνώστης των οικονομικών και γνώστης των εξωτερικών θεμάτων τόσο καλά, που δε θα φτάναμε ποτέ σε αυτό το σημείο.

Με τον Νίκο Ανδρουλάκη δεν έχω καμία επαφή. Θα μπορούσα να βγω μαζί του για να ανταλλάξουμε απόψεις, αλλά θα του έλεγα αυτά που πιστεύω και δε θα συμφωνούσαμε. Θεωρώ ότι είναι πολύ λίγος. Η Άννα Διαμαντοπούλου ήταν να μπει στη Ν.Δ, για κάποιο λόγο δεν κράτησε τον λόγο του ο Μητσοτάκης και η ίδια είχε φύγει από το ΠΑΣΟΚ πολλά λόγια πριν, δεν έχει τις ιδέες του ΠΑΣΟΚ.

Ο κύριος Κατρίνης είναι ένας καλός άνθρωπος, από αυτά που μαθαίνω. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά αλλά, δεν το έχει το ηγετικό. Ο κύριος Γερουλάνος ήταν ένας άνθρωπος κολλητός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος δεν είναι ΠΑΣΟΚ επίσης και διευθυντής του γραφείου του για χρόνια. Αυτό εμένα με κάνει να νιώθω ανασφαλής. Τη Νάντια Γιαννακοπούλου δεν την ξέρω, αλλά κι αυτή δε μπορεί να σηκώσει το βάρος ενός κόμματος. Εγώ δε θα διεκδικούσα την ηγεσία. Μετά τον Ανδρέα Παπανδρέου ο πήχης έπεσε πολύ χαμηλά»

Η ζωή της σήμερα

«Είχε ακουστεί ότι σε μια δημοπρασία που έγινε δόθηκαν τα εμβληματικά γυαλιά του, αυτά τα έχω εγώ και δε μου ζητήθηκαν από κανέναν. Έχω κρατήσει τις γραβάτες, τα κοστούμια και κάποια λίγα αντικείμενα, όλα δε μπορείς να τα κρατήσεις.

Κατόρθωσα να ξεχρεώσω, κι αυτό ήταν για μένα μεγάλη ανάσα. Ζω με έναν μισθό 1400 ευρώ. Τα τελευταία 15 χρόνια ζω με έναν πολύ καλό μου φίλο. Τον αισθάνομαι σαν αδελφό μου, δεν έχει υπάρξει ποτέ τίποτα ερωτικό μεταξύ μας. Τον Ανδρέα τον βλέπω συνέχεια στον ύπνο μου. Άλλες φορές μου μιλάει κιόλας ή βλέπω διάφορες σκηνές οι οποίες είναι είτε καλές είτε κακές. Νιώθω ότι είναι ο φύλακας άγγελός μου εκεί πάνω.

Αγαπώ τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. Πηγαίνω στην Μυτιλήνη και στην Σύμη. Έχω φτάσει πολλές φορές στο χείλος του γκρεμού και υπάρχει ένα θεϊκό χέρι που σε σηκώνει και σε βάζει στο δρόμο σου. Πέρασα δύσκολα χρόνια αλλά ξεπεράστηκαν όλα με την βοήθεια του Θεού. Ο Αντρέας με ακολούθησε σε αυτό το θέμα, της εκκλησίας.

Ήταν δύσκολες οι συνθήκες που ζούσαμε για να αποκτούσαμε και παιδί. Δεν ήταν εύκολο για μένα, δεν είχα ηρεμία»