Κατερίνα Παπουτσάκη: «Βλέπω τα παιδιά λιγότερο απ' ότι θα ήθελα, αλλά δεν θα κρατήσει πολύ» - «Δεν πέρασα πολύ καλά ψυχικά, έχασα...»

Η σπάνια εξομολόγηση για τη ζωή με τους γιους της μετά το διαζύγιο, η νέα σχέση και η άσχημη περίοδος που πέρασε

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, το πρωί της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, και έκανε μία πολύ όμορφη συζήτηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, προχωρώντας σε πολλές αποκαλύψεις σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Η ηθοποιός υπήρξε παντρεμένη για δέκα χρόνια χρόνια, από το 2012 μέχρι το 2022, με τον Παναγιώτη Πιλαφά, αλλά αποφάσισαν πως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν να είναι μαζί, παρόλο που έχουν αποκτήσει μαζί και δύο παιδιά, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα, γεγονός που τότε είχε πέσει σαν "βόμβα" στην εγχώρια showbiz.

Η ζωή της έκτοτε έχει αλλάξει πολύ και γι' αυτό ακριβώς μίλησε στη συνέντευξή της. Ο χρόνος με τα παιδιά της είναι πολύ περιορισμένος, αλλά αυτό είναι κάτι που σκοπεύει να διορθώσει, όπως εξηγεί. Στην καθημερινότητά της πλέον έχει εντάξει και την ψυχοθεραπεία, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως κάνει και μία αναφορά στις σχέσεις της και εκείνες που της έχουν "χρεώσει".

Η σπάνια προσωπική εξομολόγηση της Κατερίνας Παπουτσάκη

«Έκαναν έναν πολύ δυνατό πρόλογο το καλοκαίρι στα παιδιά. Αυτό είναι το δυσκολάκι μου, γιατί ο βασικός μου ρόλος είναι αυτός της μαμάς. Από τον Ιανουάριο που τελείωσα με το Εθνικό Θέατρο, οι εμφανίσεις μου ήταν λίγες, οπότε δεν έκανα πολλά πράγματα και έτσι έχω περάσει ένα πολύ μεγάλο διάστημα μέχρι πριν από ένα μήνα και το ευχαριστήθηκα με τα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι τα βλέπω πολύ λιγότερο απ' ότι θα ήθελα, αλλά δεν θα κρατήσει πολύ, γιατί οι πρόβες που κάνω τώρα για την παράσταση που κάνω τώρα θα κρατήσει ένα δίμηνο», είπε αρχικά για τον χρόνο που περνάει με τους γιους της λόγω της δουλειάς της.

Δείτε επίσης: Με λευκά έπιπλα και χρωματιστά χαλιά - Φωτογραφίες από το σπίτι με την τεράστια βεράντα που μένει με τα παιδιά της

Και στη συνέχεια αποκάλυψε για τη δυσκολία που πέρασε: «Γυμνάστηκα πρώτη φορά στη ζωή μου συστηματικά πέρυσι τον Φεβρουάριο για ένα τρίμηνο. Η αλήθεια είναι ότι γύρω στην άνοιξη δεν πέρασα πολύ καλά ψυχικά, οπότε όταν παθαίνω αυτά τα δικά μου τα ζόρια, παθαίνω ένα πράγμα με το στομάχι μου που δεν μπορώ να φάω. Αυτό συνέβη κατά βάση και έχασα κάποια κιλά. Πέρασα ζόρια για κάτι που δεν μπορούμε να συζητήσουμε τώρα, είναι κάτι δικό μου. Όλα καλά τώρα. Καλύτερα, βασικά..».

Όσον αφορά στην καθημερινότητα με τα παιδιά της μετά το διαζύγιο, σημείωσε: «Γενικά μου δημιουργεί άγχος και χαρά η καθημερινότητα με τα παιδιά μου. Το γεγονός ότι έχεις αυτά τα δύο πλασματάκια που τα φροντίζεις και τα αγαπάς και η ζωή σου είναι κάπως τέτρις για να τα καταφέρεις όλα, να τα κοιμίζεις, να τα ξυπνήσεις, να κάνεις τα μαθήματα... όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι. Έχω βοήθεια, δεν θα γινόταν αλλιώς. Κάνω ψυχοθεραπεία, σταμάτησα λόγω καλοκαιριού και τώρα πρέπει να ξαναξεκινήσω».

«Εάν έκανα μία νέα σχέση θα τη γνώριζα στα παιδιά μου αν είχα τα εχέγγυα ότι ήρθε 100% για να μείνει. Θα χρειαζόταν μία αίσθηση ότι τα πράγματα ήρθαν για να μείνουν... ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις την έκβαση των πραγμάτων σαφώς», δήλωσε έπειτα.

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη για το διαζύγιο της: «Δεν μου πέρασε από το μυαλό να μείνω σε αυτόν τον γάμο, μέχρι να...»

Και τόνισε για τη σχέση που της χρέωσαν με τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Αυτό ήταν πάρα πολύ άσχημο. Να συμβαίνει να πω πάει στο καλό, αλλά τώρα τα παιδιά σου να πέσουν σε αυτό... Το έχω υποστεί πολλές φορές στο παρελθόν να μου χρεώσουν σχέσεις και πράγματα που δεν ισχύουν. Όταν έχεις δύο παιδιά, όμως, το μεγάλο είναι και 10 χρονών, και μπορεί να πέσει πάνω σε αυτό, είναι πολύ άσχημο να μην ξέρει πρώτα αυτό κάτι που συμβαίνει και να είναι ανυπόστατο. Είμαι γενικά ανοιχτή στον έρωτα».

Όσον αφορά στον Άγιο Έρωτα που παίζει, είπε: «Είναι μια δουλειά που αγαπώ πάρα πάρα πολύ. Είναι καταπληκτικό το πώς είναι δομημένο αυτό σαν ιστορία, το πώς σε κάθε επεισόδιο οι ανατροπές είναι συνεχείς. Δεν είναι μία σειρά που αφήνει τα πράγματα στάσιμα, συνέχεια συμβαίνει κάτι, οι σχέσεις αλλάζουν... Η ιστορία συμβαίνει σε ένα χωριό στα τέλη του '50, είναι δύο οικογένειες που έχουν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους, παραέχουν από ένα σημείο και μετά, γιατί ο δικός μου ρόλος, η Χριστίνα από την αρχή έχει έναν διπλό ρόλο. Ενώ είναι φίλη με την Ταμίλα Κουλίεβα είναι ερωμένη του άντρα της».

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη: