Αλέξης Κούγιας - Απόστολος Λύτρας: Η τρυφερή αγκαλιά μετά την αποφυλάκιση του ποινικολόγου - «Αγοράκι μου...»

Αντάλλαξαν αγκαλίες και φιλιά μπροστά στις κάμερες του ΑΝΤ1

Ο Απόστολος Λύτρας πριν μια εβδομάδα και πιο συγκεκριμένα την Πέμπτη 12/09, μετά από απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών, αποφυλακίστηκε. Ο γνωστός ποινικολόγος είχε εκδικαστεί και φυλακιστεί τον περασμένο Ιούνιο, για τον άγριο ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου. Η ίδια, λίγες μέρες πριν, είχε ζητήσει την αντικατάσταση της ποινής κράτησης του με περιοριστικούς όρους (δείτε εδώ γιατί ζήτησε την αποφυλάκιση του).

Ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του κατηγορούμενου, λίγο πριν την αποφυλάκιση του, έκανε την εξής δήλωση: «Σήμερα είναι μία εξαιρετική ημέρα για την ελληνική δικαιοσύνη, γιατί με το βούλευμα που εξεδόθη από το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο μετέτρεψε τις κακουργηματικές κατηγορίες σε πλημμελήματα, διορθώθηκε μία σειρά αλλεπάλληλων και αδικαιολόγητων νομικών λαθών, τα οποία αφενός μεν δημιούργησαν τεράστια προβλήματα σε επαρκείς Εισαγγελείς και Δικαστές, και αφετέρου κατέστρεψαν ευτυχώς πρόσκαιρα ένα συνάδελφό μας, ο οποίος θα πρέπει να τιμωρηθεί για την συμπεριφορά απέναντι στην πρώην σύζυγό του και μητέρα ενός εκ των τριών παιδιών του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταστραφεί.

Είμαι βέβαιος ότι ο συνάδελφος Απόστολος Λύτρας από σήμερα θα βρει τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις για να επανέλθει στην άσκηση του λειτουργήματός μας , ώστε και ο ίδιος, αλλά και η οικογένειά του να ζήσουν από τώρα και στο εξής όπως τους αξίζει».

Η συνάντηση του Αλέξη Κούγια και του Απόστολου Λύτρα μπροστά στις κάμερες του ΑΝΤ1: "Αγοράκι μου.."

Ο Αλέξης Κούγιας και ο Απόστολος Λύτρας το πρωί της Παρασκευής 20/09 λοιπόν, συναντήθηκαν σε καφετέρια δίπλα από τα δικαστήρια, και αντάλλαξαν μια τρυφερή αγκαλιά.

Η σημερινή τους συνάντηση είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους ανταμώνουν μετά την αποφυλάκιση του ποινικολόγου την προηγούμενη εβδομάδα, και δεν συγκρατούν την χαρά τους μπροστά στις κάμερες. Μάλιστα, στη. κάμερα του ΑΝΤ1 ακούμε τον Απόστολο Λύτρα να λέει στον δικηγόρο και φίλο του, "Αγοράκι μου" την στιγμή που ανταλλάζουν μια γερή αγκαλιά. Και συνεχίζει: «Ο κύριος Κούγιας αν δεν είχε κι αυτός τη σωστή νομική άποψη ξέρω γω; Τι να πούμε;».

Οι δυο τους ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να απομακρύνουν τις κάμερες για να απολαύσουν τις στιγμές επανένωσης...

Δείτε το βίντεο:

Η Φωτεινή Πετρογιάννη ξέσπασε στα σχόλια των συναδέλφων της: "Συγκινηθήκατε;"

Η συνάντηση των δύο δικηγόρων σχολιάστηκε από τους παρουσιαστες της εκπομπής "Το Πρωινό" του ΑΝΤ1, με την Φωτεινή Πετρογιάννη, να αντιδρά στα σχόλια των συνεργατών της.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε:«Είναι δύο άνθρωποι που έχουν ανταλλάξει πυρά ο ένας για τον άλλον δημόσια. Κι εδώ ο Κούγιας, σαν πατέρας του Απόστολου Λύτρα, πάει και τον χαϊδεύει, γελάει και χαίρεται με τη θετική έκβαση… Και λέει “που θα έπρεπε να είναι, εδώ πρέπει να είναι”, δηλαδή στα δικαστήρια».

Η Άρια Καλύβα ακούγεται να προσθέτει: «Σαν να απλώνει τη φτερούγα».

Ενώ, η Αφροδίτη Γραμμέλη, συνεχίζει τη συζήτηση: «Λέει “αφήστε μας να χαρούμε”, υπάρχει συναίσθημα. Λέει “άφησε με εδώ με έναν άνθρωπο, θέλω να χαρώ, να ζήσω τη χαρά”. Νιώθει ότι ο κύριος Λύτρας είναι λυτρωμένος… Είπα κι αυτή τη φράση! Νιώθει ότι είναι σε κατάσταση ευφορίας ο κύριος Λύτρας, υπάρχει καλό κλίμα. Παρακολουθώ πολλά χρόνια τον κύριο Κούγια και τέτοια συναισθηματική έκφραση δεν έχω δει».

Μετά τα σχόλια αυτά η Φωτεινή Πετρογιάννη ξεσπά και λέει απευθυνόμενη στους συναδέλφους της: «Ρε παιδιά, σε λίγο θα μου πείτε ότι έχετε συγκινηθεί κιόλας. Βγάζω τον Αλέξη Κούγια από την εξίσωση, γιατί είναι μια υπόθεση που δεν τον αφορά καθόλου. Το ότι βλέπουμε δύο άντρες να χαμογελούν, ο ένας εξ αυτών έχει κάνει ότι έχει κάνει και το μάθαμε το τελευταίο διάστημα… Είπαμε θα επιστρέψει στην καθημερινότητά του, πρέπει να επιστρέψει στη δουλειά, άνθρωπος είναι, αλλά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτή τη χαρά».