Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Το μεγάλο της μυστικό και το όνομα που θα δώσει στον γιο της

Ποιος είναι ο μυστηριώδης σύντροφος της

Instagram/ @papadopoulou_evridiki

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει πως και πως τον ερχομό του γιού της. Την ίδια την συναντήσαμε στον περσυνό κύκλο του διάσημου ριάλιτι επιβίωσης όπου η παρουσία της έγινε ιδιαίτερα αισθητή και αναγνωρίστηκε από το κοινό. Επίσης, την συναντήσαμε και σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές όπως το My Style Rocks και το J2US, ενώ τώρα, εργάζεται σαν μοντέλο.

Instagram / @papadopoulou_evridiki

Ωστόσο, λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor, η ζωή της πρώην παίκτριας του ριάλιτι έμελλε να αλλάξει ριζικά. Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, λίγο πριν γυρίσει σπίτι της από τον Άγιο Δομίνικο πέρασε έναν μεγάλο χωρισμό από τον πρώην σύντροφος της, με τον οποίο ήταν ένα βήμα πριν από τα σκαλιά της Εκκλησίας, καθώς ήταν αρραβωνιασμένοι.

Η ίδια, φάνηκε να πάτησε γρήγορα στα πόδια της και βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του τωρινού της συντρόφου, με τον οποίο περιμένουν και το παιδί. Την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της την έκανε μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Instagram με εντυπωσιακές φωτογραφίες (δείτε εδώ την ανάρτηση της από την εγκυμοσύνη της).

Έτσι θα ονομάσει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τον γιο της - Tο.. μεγάλο της μυστικό

Παρά την αναγνωρισιμότητα που έχει λάβει μέσα από την τηλεόραση, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου προτιμάει να κρατά την προσωπική της ζωή κρυφή από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέχρι και σήμερα, δεν έχει φανερώσει το πρόσωπο του συντρόφου της, ούτε το όνομα του, ο οποίος είναι και ο πατέρας του παιδιού της. Σε σπάνιες κοινές φωτογραφίες τους που ανεβάζει στα social, "κρύβει" το πρόσωπο του με διάφορα emoji και καρδούλες. Φήμες αναφέρουν όμως, πως το ζευγάρι ήδη έχει επισημοποιήσει την σχέση τους χωρίς να το ανακοινώσουν στον κόσμο.

Instagram / @papadopoulou_evridiki

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό OK, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου απάντησε σχετικά με την μυστικότητα της σχέσης της: "Πάντοτε επιλογή μου είναι την οικογένεια μου να μην τη βγάζω μπροστά στα φώτα και να την «εκθέτω»… Η οικογένεια μου είναι το καταφύγιο μου που θα τρέξω στα δύσκολα και στα εύκολα και θέλω να τους προστατεύω. Το ίδιο και τον σύντροφό μου. Δεν μ’ αρέσει η υπερέκθεση, την απεχθάνομαι. Είναι κάτι που με κάνει να αισθάνομαι κι εγώ καλά, το να κρατώ για εμένα και το περιβάλλον μου, το όνομα του συντρόφου μου".

Όταν ερωτήθηκε αν έχει καταλήξει σε όνομα για τον γιό της, είπε: "Με το καλό να έρθει… Δημήτρης το όνομα του παππού του και λατρεμένου μου μπαμπά".