Σάκης Αρσενίου - Λαμπρινή Πλεύρη: Αυτό είναι το προσκλητήριο του γάμου τους - Πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Πιο σύντομα απ' ότι νομίζετε!

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Σάκης Αρσενίου, γενικότερα, κρατούσε πάντα την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι που βρήκε τον έρωτα της ζωής του, που ακούει στο όνομα Λαμπρινή Πλεύρη, και αποφάσισε πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβεται πια.

Η σχέση τους ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2022, με το ζευγάρι να κάνει δειλά δειλά κοινές αναρτήσεις και στα social media, αλλά τα πράγματα έγιναν "επίσημα" όταν ανέβηκαν βίντεο από την εντυπωσιακή πρόταση γάμου που έκανε ο τραγουδιστής σε εκείνη πάνω σε σκάφος (δείτε τα εδώ).

Μόλις είχε μαθευτεί κιόλας πως η ίδια ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί. Τον Ιανουάριο του 2023, λοιπόν, λίγο πριν γεννήσει, οι δυο τους παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο και τον Μάιο του ίδιου έτους ο μπέμπης τους ήρθε στον κόσμο. Η βάφτισή του πραγματοποιήθηκε πριν από έξι μήνες (δείτε εδώ βίντεο και φωτογραφίες), πήρε το όνομα Κωνσταντίνος Εφραίμ, όμως σύντομα θα πραγματοποιηθεί και μία άλλη μεγάλη γιορτή για τους δύο γονείς.

Αυτό είναι το προσκλητήριο γάμου του Σάκη Αρσενίου και της Λαμπρινής Πλεύρη

Ο καλλιτέχνης και η καλή του σκοπεύουν να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο και το πρωί της Παρασκευής 20 Σεπτεμβρίου στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, προβλήθηκε το προσκλητήριο που έχουν επιλέξει. Είναι λευκό και γύρω γύρω έχει λουλούδια σε ροζ και ροδακινί αποχρώσεις και σύμφωνα με αυτό το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στον Ιερό Ναό της Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη.

Ο Σάκης Αρσενίου στο παρελθόν είχε αναφέρει πως ο γάμος θα γινόταν μαζί με την βάφτιση, ωστόσο φαίνεται πως δεν πρόλαβαν να οργανώσουν ταυτόχρονα και τα δύο μυστήρια και έτσι αποφάσισαν να τα κάνουν ξεχωριστά.