Κώστας Πρέκας - Μαίρη Βιντιάδου: Παντρεύονται! «Με το χέρι στην καρδιά, ναι...»

Πότε θα γίνει ο γάμος

NDP PHOTO

Ο Κώστας Πρέκας και η Μαίρη Βιντιάδου είναι από τα αγαπημένα ζευγάρια της showbiz που μπορεί να άργησαν, αλλά βρήκαν εν τέλει τον έρωτα στα μάτια ο ένας του άλλου. Μάλιστα, πρόκειται να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους για να σφραγίσουν τον έρωτα τους.

Ο ηθοποιός, πριν γίνει γνωστός μέσα από τις κινηματογραφικές του επιτυχίες, διετέλεσε ως πρωταθλητής Ελλάδος ως καταδύτης του Ολυμπιακού αλλά και, ήταν μέλος της ομάδας της υδατοσφαίρισης. Ο Κώστας Πρέκας αγαπήθηκε από το ελληνικό κοινό μέσα από την ερμηνεία του στην ταινία Ντ. Δαδήρα "Στα Σύνορα της Προδοσίας" για την οποία τιμήθηκε με το βραβείο Α' ανδρικού ρόλου στο Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης το 1968.

NDP PHOTO

Ο ίδιος, πριν γνωρίσει την Μαίρη Βιντιάδου, είχε αποκτήσει έναν γιο με την πρωην σύντροφο του σε νεαρή ηλικία, αλλά δεν παντρεύτηκε ποτέ. Μέχρι τώρα, ο Κώστας Πρέκας δεν είχε βρεί την κατάλληλη γυναίκα για να ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας.

Αυτό άλλαξε, όταν γνώρισε την τώρα σύντροφο του. Η γνωριμία τους έγινε μέσω της συνεργασίας τους, καθώς η Μαίρη Βιντιάδου είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων. Το ζευγάρι ανακοίνωσε πέρυσι, ότι επρόκειτο να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Οι δυο τους ωστόσο δεν είχαν αναφερθεί μέχρι σήμερα στην ακριβή ημερομηνία.

Διαβαστε επίσης: Κώστας Πρέκας: Τα οικονομικά προβλήματα, οι γυναίκες της ζωής του και η σύλληψη του άγνωστου γιου του για επιθέσεις σε πάνω από 50 γυναίκες!

Ο Κώστας Πρέκας και η Μαίρη Βιντιάδου θα ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας

Εκείνος όντας 78 χρονών, δεν αφήνει την ηλικία να τον εμποδίσει να παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του. Μάλιστα, σε παλαιότερη του συνέντευξη, όταν ερωτήθηκε για την σύντροφο του, απάντησε: «Ο πρώτος γάμος που θα κάνω θα είναι με τη Μαίρη. Τη γυναίκα που λάτρεψα και είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μου έδωσε την ευτυχία. Δεν έχω ξανανιώσει τέτοια ευτυχία. Μου έχει σταθεί όσο καμιά άλλη γυναίκα. Είμαι πλέον ένα ήρεμο ποτάμι και νιώθω πανευτυχής που βρέθηκε αυτή η γυναίκα δίπλα μου. Κοιτάζει ο ένας τον άλλον και μαγευόμαστε. Και ναι, ο κύκλος ο κύκλος έκλεισε για μένα. Αν ο Θεός να ζήσω, όσα χρόνια ζήσω, θα τα ζήσουμε με τη Μαίρη»

NDP PHOTO

Μάλιστα, ο Κώστας Πρέκας, πρόσφατα, μέσα από την συνέντευξη του στην Espresso, ανακοίνωσε ότι επρόκειτο να παντρευτούν μέχρι τέλη του 2024, και μέσα από τα λόγια του, καταλαβαίνουμε τον ενθουσιασμό του: «Με το χέρι στην καρδιά, ναι, θα παντρευτώ! Πολύ σύντομα θα γίνει αυτό. Παρά τις διαφωνίες μου, ο στόχος είναι αυτός. Να παντρευτούμε μέσα στο 2024 και αυτό η Μαίρη θα το μάθει μέσα από την Espresso. Είναι ένας έρωτας με τη Μαίρη, με βαθιά πίστη. Μέσα μου βαθιά νιώθω ότι πρέπει να έρθει πιο κοντά μου. Η Μαίρη είναι ο άλλος μου εαυτός, μου έδωσε ζωή. Δε ξέρει τα χαρίσματά της, όμως τα ξέρω εγώ και θα φτάσω αυτή τη σχέση ως το τέλος»