«Αθήνα 20 χρόνια μετά»: Η Άννα Βίσση τραγούδησε με τους Παραολυμπιονίκες το "Δώδεκα" (Βίντεο)

Απίστευτη στιγμή

Instagram / @hellenic_olympic_committee

Χθές, Πέμπτη 19/09, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «Αθήνα 20 χρόνια μετά» της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Καλλιμάρμαρο. Η λαμπρή εκδήλωση τίμησε την επέτειο των 20 χρόνων από τους Ολυμπαικούς Αγώνες της Αθήνας και την μεγάλη κατάκτηση του Euro 2004 από την εθνική ποδοσφαίρου.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβαν η Μπέττυ Μαγγίρα και ο Χρήστος Φερεντίνος, ενώ, την φαντασμαγορική σκηνή ανέλαβε η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και το laser show «Cosmos» του Victor Berkan.

NDP PHOTO

Παρόλο που ο καιρός δεν ήταν με το μέρος της εορτής, καθώς υπήρχε έντονη βροχόπτωση, δεν μπήκε εμπόδιο στην μεγάλη εκδήλωση προς τιμήν του ελληνικού αθλητισμού. Από το Καλλιμαρμαρο εχθές, πέρασαν όλες οι μεγάλες προσωπικότητες που έχουν χαράξει ιστορία στον αθλητισμό της Ελλάδας.

NDP PHOTO

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν οι Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες του 2004, αλλά και οι αθλητές που συμμετείχαν στους φετινούς Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι 2024 (δείτε εδώ την έναρξη της Ελλάδας των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι). Βραβεύτηκαν επίσης, όλοι όσοι συνέλαβαν εθελοντικά για την πραγματοποιήθηση και την προετοιμασία των Ολυμπαικών Αγώνων.

NDP PHOTO

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίου 2004 μαζί με τον προπονητή της, Ότο Ρεχάγκελ, αποθεώθηκε από ΕΟΕ, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στο Euro της Πορτογαλίας, γράφοντας ιστορία στο ποδόσφαιρο του ελληνικού αθλητισμού. Οι πρωταθλητές Ευρώπης, τιμήθηκαν 20 χρόνια μετά για την μεγάλη τους προσφορά στον αθλητισμού της χώρας μας.

NDP PHOTO

Στην εκδήλωση προς τιμήν των αθλητών και του κόσμου που παρευρισκόταν, τραγούδησε η Άννα Βίσση και η Έλενα Παπαρίζου σε μια φαντασμαγορική συναυλία. Η Έλενα Παπαρίζου τραγούδησε το "My Number One", το νικητήριο τραγούδι της Ελλάδας στην Eurovision το 2005.

NDP PHOTO

Η Άννα Βίσση, έκλεισε την εκδήλωση με το επιτυχημένο της τραγούδι "Δώδεκα" και ξεσήκωσε τα πλήθη αλλά και τους αθλητές.

NDP PHOTO

Η συγκινητική στιγμή της Άννας Βίσση με τους Παραολυμπιονίκες

Μάλιστα, μεγάλη συγκίνηση προκάλεσε η στιγμή που η μεγάλη τραγουδίστρια κατέβηκε από την σκηνή και τραγούδησε αγκαλιά με του Ολυμπιονίκες και τους Παραολυμπιονίκες Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Γιάννη Κωστάκη και με άλλoυς.

Δείτε την ανάρτηση της ΕΟΕ που απαθανατίζει την Άννα Βίσση να τραγουδά με τους Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες: