Σάκης Ρουβάς – Η πρώτη αντίδρασή του μετά τα δημοσιεύματα που τον θέλουν εκτός «The Voice»

Φανερά αμήχανος

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Ο Σάκης Ρουβάς φαίνεται πως θα απουσιάζει από τον νέο κύκλο του «The Voice», κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη αίσθηση. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από Mega και ΑΝΤ1, το όνομα του δεν βρίσκεται στη λίστα για την κριτική επιτροπή ούτε για την παρουσίαση του μουσικού σόου.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καπουτζίδης έχει συμφωνήσει να αναλάβει την παρουσίαση, ενώ στην κριτική επιτροπή θα συμμετάσχουν οι Έλενα Παπαρίζου, Πάνος Μουζουράκης, Χρήστος Μάστορας και Γιώργος Μαζωνάκης. Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει ερωτηματικά σχετικά με την απομάκρυνση του Σάκη Ρουβά από το show.

Δείτε επίσης: The Voice – Ο κύβος ερρίφθη για παρουσιαστή και κριτική επιτροπή: Αυτή είναι η ανανεωμένη σύνθεση του show

Πώς αντέδρασε ο Σάκης Ρουβάς όταν ρωτήθηκε σχετικά

Ο Σάκης Ρουβάς, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» του OPEN, δεν έκρυψε την αμηχανία του για την κατάσταση. Όπως δήλωσε στο αεροδρόμιο, δεν είναι ακόμα βέβαιος αν θα συμμετάσχει στον νέο κύκλο του «The Voice». Παρά τις αναφορές που τον αφήνουν εκτός, ο Ρουβάς εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην κριτική επιτροπή.

«Θα δούμε παιδιά, δεν ξέρω. Με τα παιδιά από την επιτροπή βέβαια μιλάμε. Ναι, θα ήθελα να είμαι στην επιτροπή. Ο Χρήστος Μάστορας είναι φίλος», είπε ο Σάκης Ρουβάς, σχολιάζοντας τον αντικαταστάτη του και δείχνοντας ότι παραμένει ανοιχτός σε μελλοντικές εξελίξεις.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ και της Acun Medya αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις θέσεις των κριτών και του παρουσιαστή, ενώ οι fans του Σάκη Ρουβά παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις.