Κατερίνα Καινούργιου: Ρομαντική βραδιά με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή – Λάμπει στην αγκαλιά του

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με τον σύντροφό της

Μπορεί η πρωινή εκπομπή της στον Alpha να έχει ξεκινήσει, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου αφιερώνει τα βράδια της στον Παναγιώτη Κουτσουμπή. Η παρουσιάστρια της Super Κατερίνα έκανε μία ακόμη κοσμική εμφάνιση το απόγευμα της Πέμπτης, 19 Σεπτεμβρίου.

Αυτή τη φορά, η εντυπωσιακή τηλεπερσόνα βρέθηκε στο Ζάππειο, όπου παρευρέθηκε σε έκθεση εικαστικών έργων συνοδευόμενη από τον καλό της φίλο, Ανέστη Ευαγγελόπουλο. Η Κατερίνα Καινούργιου, έκλεψε τις εντυπώσεις με την κομψή της εμφάνιση.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου: Γιατί την πήρε τηλέφωνο ο Στέφανος Κασσελάκης;

Πού συναντήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή

Αμέσως η Κατερίνα και ο Ανέστης συναντήθηκαν με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή, για να συνεχίσουν τη βραδιά τους σε χαλαρό κλίμα. Το ζευγάρι επέλεξε να δειπνήσει σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, απολαμβάνοντας τη βραδιά τους με ηρεμία και χαλαρότητα.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία αποφεύγει να μιλάει δημόσια για την προσωπική της ζωή, φαίνεται ότι έχει βρει την ισορροπία της με τον Παναγιώτη Κουτσουμπή, καθώς το ζευγάρι δείχνει να είναι πολύ ευτυχισμένο. Στο Instagram μάλιστα, η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της ένα νέο κοινό τους στιγμιότυπο, στο οποίο ποζάρει χαμογελαστή στην αγκαλιά του συντρόφου της.

Το βράδυ της Πέμπτης ήταν για την Κατερίνα Καινούργιου και τον Παναγιώτη Κουτσουμπή μια από αυτές τις στιγμές χαλάρωσης που απολαμβάνουν, μακριά από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Το ζευγάρι προτιμά να περνά ποιοτικό χρόνο μαζί, είτε πρόκειται για κοινωνικές εκδηλώσεις, είτε για ήρεμες βραδιές στα στέκια του επιχειρηματία, και αυτό τους βοηθά να διατηρούν τη σχέση τους αρμονική.

Η αναφορά της Κατερίνας Καινούργιου στον Πάνο Κουτσουμπή στον αέρα του Super Κατερίνα

«Εγώ φοβάμαι πάρα πολύ τις μηχανές. Σκεφτείτε τώρα ότι ο σύντροφός μου, ο Παναγιώτης, έχει μηχανή. Οδηγεί με κράνος και τα πάντα. Και μου λέει "σου έχω πάρει και κράνος". Δεν ανεβαίνω παιδιά, δεν ξέρω γιατί», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου και ακολούθησε ο παρακάτω διάλογος.

    • Δημήτρης Σούρας: Σε ποιον Παναγιώτη αναφέρεστε;
    • Κατερίνα Καινούργιου: Τον σύντροφό μου!
    • Δημήτρης Σούρας: Α, δεν γνώριζα. Παναγιώτης λέγεται; Να ζήσετε.
    • Κατερίνα Καινούργιου: Δεν παντρεύτηκα ακόμα.
    • Δημήτρης Σούρας: Σας έστειλα μήνυμα το οποίο δεν απαντήσατε.
    • Κατερίνα Καινούργιου: Αλήθεια; Ήμουνα μέσα στον έρωτα!
    • Δημήτρης Σούρας: Σας δικαιολογώ μόνο γι' αυτό! Αλλά δεν ήξερα το όνομα...
    • Κατερίνα Καινούργιου: Είδατε και φωτογραφίες και μου είπατε σας αρέσει κιόλας, εγκρίνετε!
    • Δημήτρης Σούρας: Αν είστε χαρούμενη κι ευτυχισμένη, και φαίνεται, η δική μου γνώμη περιττεύει. Να σας πω ένα πράγμα, δεν πάμε να φάμε μαζί στο μαγαζί του, που είναι στη γειτονιά μου, να κάνουμε και τζίρο;