Νίκος Αναδιώτης: «Διαφήμιση κάνει ο Μάρκος Σεφερλής σε όλο αυτό, χωρίς να το κάνει επίτηδες»

«Υπάρχει το αρσενικό, υπάρχει το θηλυκό και δεν υπάρχει το ουδέτερο»

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Με αφορμή το πολυσυζητημένο σκετς του «Nemo» που παρουσιάζει φέτος ο Μάρκος Σεφερλής στο Δελφινάριο, ο Νίκος Αναδιώτης εξέθεσε τις δικές του απόψεις πάνω στο θέμα της δυαδικότητας των φύλων.

Ο ευρωβουλευτής με τη «Νίκη» μιλώντας στο «Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα, τόνισε πως, αν γνώριζε τι διαπραγματεύεται η παράσταση, τότε πολύ πιθανό να μην πήγαινε τα παιδιά του, καθώς θεωρεί ότι ο Μάρκος Σεφερλής διαφημίζει το συγκεκριμένο θέμα, ανεξάρτητα από την πρόθεση που έχει. Παράλληλα ο Νίκος Αναδιώτης στήριξε απόλυτα τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα, που πηγαίνοντας στην παράσταση είχε πει πως υπάρχει μόνο το αρσενικό και το θηλυκό.

Δείτε επίσης: Σταύρος Νικολαΐδης: «Γεννήθηκα γάτα και στα 18 μου θέλω να είμαι σκύλος; Είναι αστεία η ιστορία με το non binary»

Πώς σχολίασε ο Νίκος Αναδιώτης την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή

«Αν ήξερα τι διαδραματίζεται στην παράσταση, μπορεί να μη πήγαινα με τα παιδιά μου. Από την άλλη, αυτό που άκουσα από τον ψυχίατρο, θα συμφωνήσω μαζί του. Είναι λίγο αντιφατικά αυτά που λέω, μπορεί να μην πήγαινα στην παράσταση, γιατί ακόμα και αυτή η διακωμώδηση δεν μου αρέσει, γιατί διαφήμιση κάνει σε όλο αυτό, χωρίς να το κάνει επίτηδες ο Μάρκος, αλλά και αυτό που είπε ο γιατρός, θα συμφωνήσω απόλυτα», δήλωσε ο Νίκος Αναδιώτης.

«Υπάρχει το αρσενικό, υπάρχει το θηλυκό και δεν υπάρχει το ουδέτερο, 100%! Και δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου να φοβηθεί να σχολιάσει κάτι, το οποίο το πιστεύει. Δεν είναι κάτι που φαντάζομαι και σκέφτομαι, έτσι το νιώθω, έτσι το νιώθω, είναι η αλήθεια μου, αλίμονο αν δεν μπορούμε να την εκφράσουμε πολιτισμένα και δημοκρατικά», κατέληξε μιλώντας στην κάμερα του ΑΝΤ1 ο Νίκος Αναδιώτης.