Άντζελα Γκερέκου: «Όταν συμβαίνει μια απώλεια...» - Η σπάνια εξομολόγηση για τη ζωή με την κόρη της μετά τον χαμό του Τόλη Βοσκόπουλου

Τα άγχη και ο πιο κοντινός της άνθρωπος

Η Άντζελα Γκερέκου, το πρωί της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του MEGA, Buongiorno, και έκανε μία πολύ όμορφη συζήτηση με την Φαίη Σκορδά. Μεταξύ άλλων, λοιπόν, έκανε μία αναφορά στον ρόλο της μητέρας, ο οποίος έγινε αυτόματα πιο δύσκολος με την απώλεια του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου.

Η ηθοποιός έχει αποκτήσει μία κόρη με τον σπουδαίο τραγουδιστή, την Μαρία, η οποία πλέον έχει γίνει ολόκληρη γυναίκα - δείτε εδώ φωτογραφίες από την κοινή τους βραδινή έξοδο - και της έχει τεράστια αδυναμία, καθώς είναι ο καρπός του έρωτά τους και κάθε μέρα που την βλέπει της θυμίζει τον αγαπημένο της.

Η εξομολόγηση της Άντζελας Γκερέκου για τη μητρότητα μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου

«Aναλαμβάνεις την ευθύνη, όταν συμβαίνει μια απώλεια, και αισθάνεσαι ότι λειτουργείς πια και από τις δυο πλευρές για το παιδί. Οπότε αυτό σε κάνει ακόμα πιο προσεκτική, έχεις μεγαλύτερη ενσυναίσθηση βέβαια για το τι συμβαίνει στο παιδί σου, αλλά συγχρόνως πρέπει να είσαι και τα δυο μαζί. Είναι δύσκολο αλλά νομίζω ότι τα καταφέρνεις με πολλή ενσυναίσθηση και αγάπη.

Από εκεί και πέρα, τα δικά μου άγχη προσπαθώ να τα κρατήσω, όσο μπορώ - αν και βγαίνουν όταν είμαστε αγχωμένοι για κάτι - τα διαχειρίζομαι με τον εαυτό μου για να μην τα μεταδίδω πολύ στο παιδί. Κάνω μεγάλο αγώνα πολλά χρόνια ψάχνοντας τον εαυτό μου και πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να στηρίζεται πρώτα από όλα από τον δικό του εαυτό. Είναι ο πιο κοντινός του άνθρωπος. Μαθαίνοντας αυτό καλύτερα, μπορούμε να αντλούμε δύναμη από αυτό και συγχρόνως να δείχνουμε κατανόηση, αγάπη και ανθεκτικότητα στις σχέσεις με τους άλλους.

Έχω κάνει πάρα πολλά χρόνια δουλειά με τον εαυτό μου, έχω κάνει ψυχανάλυση, πιστεύω στη δουλειά την εσωτερική. Το αγαπώ αυτό σαν διαδικασία», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Η τραγική φιγούρα συζύγου και κόρης στο νεκροταφείο - Μνημόσυνο για τα 3 χρόνια χαμού του

Σε άλλο σημείο, επισήμανε για την κόρη της: «Βλέπω στην Μαρία πολύ τον μπαμπά της. Του μοιάζει και εξωτερικά, αλλά και σε σημεία του χαρακτήρα του, στη φαντασία του, στη δημιουργικότητα, την εσωτερική δύναμη. Ο Τόλης ήταν τόσο δυνατός εσωτερικά όσο κι αν ήταν συναισθηματικός. Έτσι και η Μαρία, νομίζω έχει αυτό το κράμα. Από εμένα, έχει την επιμονή και το πείσμα μου. Έχει τα δικά της φτερά. Πιστεύω στα παιδιά μας πρέπει να δίνουμε ρίζες και φτερά, για να πάνε όπου θέλουν εκείνα. Είχε μεγάλη εμπιστοσύνη στον Τόλη, τον άκουγε. Είναι σαν οδηγός μέσα στο μυαλό της».

Πέρα, όμως, από την προσωπική της ζωή, η ηθοποιός μίλησε και για τον ρόλο της στη σειρά του MEGA, Η γη της ελιάς, η οποία σύντομα κάνει πρεμιέρα με τον 4ο κύκλο. «Τα γυρίσματα γίνονται στην Αθήνα και στη Μάνη, κάποια είναι εσωτερικά. Ευτυχώς προσαρμόζεται όλο το πρόγραμμα για μένα επειδή δουλεύω και στον ΕΟΤ. Θα πάω 2 μέρες και θα κάνουμε 12ωρα γυρίσματα», επισήμανε και υπογράμμισε για τη γυναίκα που υποδύεται:

«Η Αθηνά είναι μία γυναίκα που παρόλες τις δυσκολίες και τα τραγικά γεγονότα που έχουν συμβεί στη ζωή της από την παιδική της ηλικία, στέκεται ξανά και ξανά στα πόδια της. Είναι μία δυναμική γυναίκα, που δεν έχει χάσει την ανθρωπιά της. Είναι μια γυναίκα πολύ πετυχημένη σε αυτό που έχει επιλέξει να κάνει. Αγαπάει την ελιά και τα προϊόντα της όσο τίποτα άλλο και μου ταιριάζει γιατί είχα παππού με ελαιόδενδρα.

Δεν έχει παιδί δικό της, υιοθέτησε, πήρε το ρίσκο να προσφέρει μια υγιή οικογενειακή κατάσταση σε ένα παιδί που βιάστηκε. Της συγχώρησα πολλά γιατί όταν ξεκίνησε ήταν μια γυναίκα αδίστακτη. Πίσω από εκεί υπάρχει πόνος, τραύμα, φόβος που δημιουργεί μια επιθετικότητα. Μετά γνώρισε και ένα ταίρι που τη βοήθησε να σταθεί στα πόδια της. Πίστευε ότι δεν θα ξανασυμβεί ποτέ».