Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: «Σάπισαν τα δόντια μου, έφυγαν τα νύχια μου και έπεσαν τα μαλλιά μου»

«Αυτά που βλέπετε δεν...»

Η Καίτη Φίνου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno μιλώντας για τη ζωή της σήμερα μετά τις παρενέργειες που της προκάλεσε ο κορωνοϊός και την απώλεια των αδερφών της. Δεν δίστασε μάλιστα, να μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη την οποία βιώνει...

«Χαίρομαι πάρα πολύ που η πρώτη μου συνέντευξη, μετά από έναν χρόνο που δεν έδινα συνεντεύξεις, είναι στη Φαίη. Την αγαπώ πολύ!», είπε αρχικά η ηθοποιός, με την Φαίη Σκορδά να της στέλνει τα φιλιά της.

Η συνέντευξη της Καίτης Φίνου

Η παρενέργειες του κορωνοϊού που της στέρησαν τα δόντια και τα νύχια της

Επίσης, μίλησε ανοιχτά χωρίς να διστάζει για τις παρενέργειες που είχε μετά τον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να χάσει τα δόντια της, τα νύχια της και να της πέσουν τα μαλλιά: «Έγιναν τα χίλια μύρια όσα σαν παρενέργειες. Έπαθα ωχρά κηλίδα δηλαδή, αυτή τη στιγμή θα έπρεπε να φοράω μαύρα γυαλιά. Δεν μπορώ να μιλήσω καλά, συγνώμη, γιατί έχω πρόσθετα δόντια. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ να το πω. Σάπισαν όλα τα δόντια μου με τον covid και τώρα έχω οδοντοστοιχίες, άλλοι τα λένε μασέλες. Θέλουν μασέλες; Μασέλες. Οδοντοστοιχίες είναι όμως. Δεν είχα τα λεφτά να κάνω εμφύτευση. Έφυγαν και τα νύχια μου, έπεσαν τα μαλλιά μου και τα περισσότερα από αυτά που βλέπετε δεν είναι δικά μου τα μαλλιά» (δείτε το βίντεο που είχε δημοσιεύσει στα social media πριν φτιάξει τα δόντια της).

Η απώλεια των αδερφών της και η κατάθλιψη

«Μετά τον χαμό και των δυο αδελφών μου κατάλαβα ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τίποτα δεν μου λείπει πια. Μου λείπουν όμως τις ώρες που θέλω εγώ, είναι λίγο περίεργο όλο αυτό. Έζησα ενάμιση χρόνο - δυο, μετά τον χαμό τους, μέσα σε ένα λάπτοπ με τις φωτογραφίες και κατάλαβα ότι αυτό δεν μου έκανε καλό. Τις έκρυψα τις φωτογραφίες», αποκάλυψε στην συνέχεια.

«Μιλάω με την Παναγία πολλές φορές. Σε στιλ "να σου πω, τώρα τι κατάλαβες με αυτό που έγινε;. Πάλι με φώναξαν, πάλι δεν με πήραν. Δηλαδή όλο αυτό το πράγμα θα γίνεται;"», εξομολογήθηκε.

Για την κατάθλιψη την οποία βιώνει, δήλωσε: «Διαχειρίστηκα τις απώλειες μόνη μου. Το επάγγελμα μας κάνει ευάλωτους. Χειμώνα - καλοκαίρι ψάχνεις για δουλειά. Σαφώς αρχίζουν καταθλίψεις. Έχω ακόμα κατάθλιψη. Θεωρώ ότι είμαι μόνη μου. Προτιμώ να κάθομαι μόνη στο δωμάτιο μου. Έχω κουραστεί να ακούω το μακρύ και το κοντό του καθενός. Είμαι 65 χρονών και λένε να πάω να σφουγγαρίσω σκάλες. Τα ακούω από τα 55 μου. Έχω μπλοκάρει πολλούς και είναι άνθρωποι που με γνωρίζουν».