Ο Πάνος Μουζουράκης καταθέτει υπέρ του Πατρός Αντωνίου: «Είναι όλα ένα παιχνίδι»

«Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια»

NDP PHOTO

Η υπόθεση του Πατρός Αντωνίου, του ιερέα της Εκκλησίας της Ελλάδας, γνωστός για την ίδρυση της ΜΚΟ "Κιβωτός του Κόσμου", συνεχίζεται με νέες εξελίξεις να έρχονται στην επιφάνεια. Ο ίδιος, δικάστηκε τον περασμένο Απρίλιο, για τις βαρύτατες κατηγορίες που τον θέλουν να κακοποιεί σωματικά τους νεαρούς τρόφιμους της ενορίας του.

Συγκεκριμένα, η δίκη του πραγματοποιήθηκε πριν κάποιους μήνες και αφορούσε τα βαρύτατα κακουργήματα απέναντι σε τρόφιμους που πραγματοποιούνταν στις δομές του Βόλου. Στο ειδύλλιο μαζί του, ανέβηκαν και οι επτά πρώην εργαζόμενοι του. Η επόμενη δίκη του που ήταν προγραμματισμένη για τις 05/09, αναβλήθηκε. (δείτε εδώ γιατί αναβλήθηκε η δίκη και πότε θα γίνει)

Ο Πάτερ Αντώνιος σύμφωνα με τις μαρτυρίες, χρησιμοποιούσε "απάνθρωπες" μεθόδους σωφρονισμού στους νεοσύλλεκτους, προκειμένου να τους τιμωρήσει για τις αμαρτίες τους. Ο ίδιος επίσης, κουβαλά άλλες δύο κατηγορίες στην πλάτη του. Η μια αφορά τα οικονομικά ζητήματα της ΜΚΟ, και η άλλη αφορά τις καταγγελίες από δύο νεαρά αγόρια που υποστηρίζουν ότι κακοποιήθηκαν σωματικά από τον Ιερέα. Σε καμία μέχρι τώρα από τις κατηγορίες, δεν έχουν ασκηθεί οι απαραίτητες βαριές ποινές. Σε πρόσφατη εξέλιξη, φαίνεται ότι οι κατηγορίες για κακοποίηση από τα δύο παιδιά, αποσύρθηκαν.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Πάνος Μουζουράκης για τον Πάτερ Αντώνιο

Ο Πάτερ Αντώνιος λοιπόν, αποτελεί πνευματικός του γνωστού τραγουδιστή, Πάνος Μουζουράκης, ο οποίος από τότε που βγήκαν οι κατηγορίες για τον ιερέα στέκεται στο πλευρό του και, όπως υποστηρίζει, δεν έχει αλλάξει η άποψή του για εκείνον.

Σήμερα, Πέμπτη 19/09, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Super Κατερίνα" και αναφέρθηκε στο θέμα ως εξής: "Θα καταθέσω υπέρ του Πατρός Αντωνίου. Προσπαθούμε να σταθούμε στην αλήθεια μας, σε αυτό που αντιλαμβανόμαστε, καταλαβαίνουμε και πιστεύουμε με το χέρι στην καρδιά μας. Ελπίζω να λάμψει η αλήθεια σε αυτό το ζήτημα και να ξαναστηλωθεί η Κιβωτός, να γίνει όπως ήτανε μέσα από τις πέτρες που της ρίξανε, όπως είπε και ο Πατήρ Αντώνιος".