Γιώργος Μαζωνάκης: Στον "πάγο" η δικαστική διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω - Η αντίδραση του Δημήτρη Μακρυνιώτη

Οι τελευταίες εξελίξεις

NDPPHOTO

Στον "πάγο" μπαίνει μέχρι στιγμής η δικαστική διαμάχη του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδερφή του Βάσω. Τα δυο αδέρφια είχαν καταφύγει στα δικαστήρια εξαιτίας μιας εταιρίας τους για ένα ακίνητο στην Μύκονο, με αποτέλεσμα οι σχέσεις τους να ψυχρανθούν (δείτε τι είχε συμβεί).

«Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Είναι μία υπόθεση στην οποία αυτή είναι μόνο η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο το πράγμα από ότι μέχρι τώρα ξέρετε», είχε πει μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής για την όλη κατάσταση - δείτε την συνέντευξή του.

Τι συμβαίνει με την διαμάχη στην οικογένεια Μαζωνάκη

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα Πέμπτη 19/9 η σχέση τους δεν έχει εξομαλυνθεί. Μέχρι στιγμής η διαμάχη ανάμεσα τους έχει μπει στον "πάγο" με τον Γιώργο Μαζωνάκη να μην σκέφτεται να προχωρήσει κάποια άλλη νομική ενέργεια καθώς δεν έχει μιλήσει με τον δικηγόρο του.

Όπως φαίνεται το γεγονός πως η αδερφή του Μαρία έφερε στον κόσμο δίδυμα και τον έκανε θείο, δεν έκανε τα δυο αδέρφια να έρθουν πιο κοντά.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακρυνιώτη

Ο σύντροφος της Βάσως Μαζωνάκη, Δημήτρης Μακρυνιώτης από την άλλη, μίλησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και μεταξύ άλλων ερωτήθηκε και για τον Γιώργο Μαζωνάκη. Ο pastry chef ανέφερε πως θα πάει να δει τον τραγουδιστή στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται, ωστόσο απέφυγε να απαντήσει για τις σχέσεις ανάμεσα σε εκείνον και την αδερφή του.

«Έσκισε ο Γιώργος Μαζωνάκης στην πρεμιέρα. Εννοείται ότι θα πάω κάποια στιγμή. Δεν ξέρω ακόμα το πότε να σας πω», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στις κάμερες που τον συνάντησαν στον δρόμο.

Όταν όμως τον ρώτησαν για την δικαστική διαμάχη με την αδερφή του και σύντροφό του, απάντησε πως: «Δεν θα σας πω κάτι εγώ, με συγχωρείτε», αρκέστηκε να απαντήσει για την Βάσω Μαζωνάκη.