Θοδωρής Αθερίδης: «Το περιμέναμε λίγο...» - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την κηδεία του Ντίνου Καρύδη

Η αναφορά στην ψυχολογία της Σμαράγδας Καρύδη

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Πριν από μερικές ημέρες ο Ντίνος Καρύδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών, χάνοντας τη μάχη του με τον καρκίνο, με τον οποίο πάλευε το τελευταίο διάστημα της ζωής του. Η κηδεία του πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να τον αποχαιρετήσει και να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.

Η κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη, ήταν ψυχολογικά ράκος, με το πρόσωπό της κόκκινο από το κλάμα και δίπλα της βρισκόταν ο σύντροφός της, Θοδωρής Αθερίδης - δείτε εδώ τις σπαρακτικές φωτογραφίες. Λίγες μέρες αργότερα, η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, εντόπισε τον τελευταίο πάνω στη μηχανή του, μετά από παράσταση και τον πλησίασε για μερικές δηλώσεις.

Η πρώτη εμφάνιση του Θοδωρή Αθερίδη μετά την κηδεία του Ντίνου Καρύδη

Ο ηθοποιός δεν θέλησε να πει πολλά για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά ήταν πολύ ευγενικός, όπως πάντα, και διατηρούσε το χαμόγελό του, παραμένοντας δυνατός σε αυτή την τόσο δύσκολη στιγμή για την καλή του. Εξήγησε, μάλιστα, πως περίμεναν, δυστυχώς, τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού.

«Περάσαμε δύσκολα αυτές τις ημέρες. Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε λίγο, ήμασταν προετοιμασμένοι. Με ψυχραιμία τα αντιμετωπίζουμε όλα ένα ένα», είπε αρχικά και όταν η ρεπόρτερ του επισήμανε: «Στηρίζετε και την Σμαράγδα Καρύδη», απάντησε χαρακτηριστικά: «Δεν πρέπει;» και αποχώρησε.

Δείτε επίσης: Ντίνος Καρύδης - Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, η λατρεία στην κόρη του Σμαράγδα και η απομόνωση τα τελευταία χρόνια

Η Σμαράγδα Καρύδη, γενικότερα, έχει επιλέξει να μην πει τίποτα για το συγκεκριμένο θέμα. Θέλοντας απ' την άλλη να τιμήσει τη μνήμη του έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από την παιδική της ηλικία, όπου βρίσκεται στην αγκαλιά του.