Δανάη Παππά: Το γιγαντιαίο ποσό που πρέπει να καταβάλει κάθε μήνα στον τραπεζικό λογαριασμό του Λάμπρου Λάζαρη

Τι προβλέπει το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν

Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η σχέση της Δανάης Παππά και του Λάμπρου Λάζαρη έληξε άδοξα μετά από έξι χρόνια και παρόλο που όσο καιρό ήταν μαζί παρέμεναν πολύ διακριτικοί και δεν επιθυμούσαν να βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας, ξαφνικά αυτές τις ημέρες τα media δεν έχουν σταματήσει να ασχολούνται μαζί τους. Ο λόγος; Η οικονομική τους διαμάχη.

Πριν από μερικά 24ωρα έγινε γνωστό πως ο επιχειρηματίας είχε αγοράσει ένα SUV αυτοκίνητο και ένα scooter στην ηθοποιό, τα οποία της ζητά πίσω, ενώ απαιτεί να του αποπληρώσει και το δάνειο των 140.000 ευρώ που είχε πάρει για να μπορεί εκείνη να ανακαινίσει το ισόγειο από το τριώροφο σπίτι της στα βόρεια προάστια.

Ακούστηκε, μάλιστα, πως η νεαρή απειλείται και με έξωση, ωστόσο ο πρώην σύντροφός της βγήκε στα κανάλια και απάντησε για πρώτη φορά για το όλο ζήτημα, τονίζοντας πως δεν υπάρχει σοβαρό θέμα ανάμεσα στο ζευγάρι πέρα από τα τυπικά που θα μπορούσε να είχε ο καθένας μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας, διαψεύδοντας όσα ακούγονται για τα δικαστήρια - δείτε εδώ τις δηλώσεις του.

Πόσα χρήματα πρέπει να δίνει κάθε μήνα η Δανάη Παππά στον Λάμπρο Λάζαρη

Το πρωί της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου, όμως, στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, παρουσιάστηκε ένα ρεπορτάζ, το οποίο αναφέρει ότι η Δανάη Παππά καλείται πράγματι να αποπληρώσει το δάνειο που είχε πάρει ο κάποτε καλός της και μάλιστα μέσα σε έξι μήνες, με τις δόσεις να ξεκινούν από την πρώτη ημέρα του Οκτώβρη.

Για να αποπληρωθεί μέσα σε έξι μήνες η ίδια θα πρέπει κάθε μήνα να καταβάλει το ποσό των 23.000 ευρώ και εάν αυτό δεν πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το ιδιωτικό συμφωνητικό που έχουν υπογράψει και όσα αναφέρθηκαν στον αέρα, τότε θα γίνει έξωση και ο Λάμπρος Λάζαρης θα ξεκινήσει να νοικιάζει το ισόγειο του σπιτιού.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση και ταυτόχρονα καλείται να απαντήσει και για τον νέο της σύντροφο, Γιώργο Γεροντιδάκη - δείτε εδώ τι είπε στις κάμερες.