Βάλια Χατζηθεοδώρου: Ο πραγματικός λόγος που δεν πήγε στον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Πως είναι η σχέση τους σήμερα

Instagram / @evridiki_valavani, @valiahtz_

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της, Γρηγόρη Μόργκαν, αρχές Σεπτέμβρη. Το ιερό μυστήριο πραγματοποιήθηκε λίγο έξω από τα Χανιά, στην παραλία Φαλάσσαρνα. Ο γάμος ήταν για πολύ καιρό κρυφός από τα Μέσα, και οι καλεσμένοι δεν ξεπερνούσαν τα 80 άτομα. Όλοι οι παρευρισκόμενοι αποτελούσαν τον πολύ στενό κύκλο του ζευγαριού.

Απορία δημιούργησε, λοιπόν, το γεγονός ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου δεν παρευρέθηκε στον πολύκροτο αυτό γάμο. Οι δυο κοπέλες έκαναν αρκετή παρέα εδώ και λίγα χρόνια αλλά κανείς δεν την είδε στο γάμο, γιατί πολύ απλά δεν ήταν εκεί! Το θέμα είναι το γιατί...


Οι δύο φίλες, γνωρίστηκαν μεταξύ τους από τον επί χρόνια σύντροφο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη, Κωνσταντίνο Βασάλο. Ο πρώην πλέον σύντροφος της, μάλιστα, μέσα από το κανάλι του στο Youtube, επίσης σχολίασε το γεγονός ότι δεν ήταν καλεσμένος (δείτε εδώ τι είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για τον γάμο). Η γνωστή παρουσιάστρια συνεργαζόταν για πολύ καιρό με τον πρώην παίκτη του Survivor ενώ ταυτόχρονα είναι και στενοί φίλοι. Η Βάλια Χατζηθεοδώρου κρατά στενή φιλία και με τους δύο ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.

Ο πραγματικός λόγος που δεν ήταν η Βάλια Χατζηθεοδώρου στον γάμο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου δεν ήταν μέσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ζευγαριού. Σε σημερινή της δήλωση, Πέμπτη 19/09, στις κάμερες της πρωινής εκπομπής Breakfast at Star σχολίασε επί του θέματος αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Έχουμε πολύ καλή σχέση με την Ευρυδίκη, μιλήσαμε, της ευχήθηκα, τα έχουμε πει. Απ’ ότι είδα στο γάμο ήταν οι πολύ κοντινοί της άνθρωποι. Δεν έχει να λέει κάτι αυτό, εμείς τα είπαμε και είμαι πολύ χαρούμενη για εκείνη».