Πάνος Κατσαρίδης για Μάρκο Σεφερλή: «Ήταν η πιο τραυματική μου εμπειρία στο θέατρο»

Τα σχόλια για όλο τον σάλο που έχει γίνει με το νούμερό του στο Δελφινάριο

Ο Πάνος Κατσαρίδης παρευρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 18 Σεπτεμβρίου σε βραδινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε και εκεί τον συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day. Στάθηκε, λοιπόν, να κάνει μερικές δηλώσεις σε αυτή και θέλησε να σχολιάσει τον σάλο που έχει γίνει γύρω από το όνομα του Μάρκου Σεφερλή.

Υπενθυμίζουμε πως ο ηθοποιός βρέθηκε στο στόχαστρο μετά το νούμερο στην παράστασή του όπου σατιρίζει το Nemo (δείτε το εδώ) και επειδή ενοχλήθηκε από τα αρνητικά σχόλια που έκαναν και πολλά πρόσωπα από τον χώρο της τηλεόρασης ξεκίνησε να τους επιτίθεται μέσα από βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις του Πάνου Κατσαρίδη για τον Μάρκο Σεφερλή

Ο πρώτος, λοιπόν, μίλησε για την συνεργασία που είχαν μαζί πριν από χρόνια, το 2018 ειδικότερα, και αποκάλυψε πως ήταν η πιο τραυματική του εμπειρία στο θέατρο. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Εγώ είχα την πιο τραυματική εμπειρία της καριέρας μου στο θέατρο με τον Μάρκο Σεφερλή. Είναι γνωστό. Είναι μια συνεργασία που ήταν επίπονη και τελικά δεν έγινε και ποτέ. Οπότε νομίζω ότι εγώ είμαι ένα παράδειγμα που δε μπορώ να πάρω κάποια θέση υπέρ του Μάρκου, γιατί έχω ζήσει μια πλευρά του που δεν ήταν όπως θα έπρεπε να είναι, ούτως ή άλλως.

Ήταν μια πάρα πάρα πολύ προβληματική συνεργασία. Είχαν γίνει τότε διάφορα, δεν ευδοκίμησε. Σου λέω, ήταν η πιο τραυματική μου εμπειρία στο θέατρο. Ο Μάρκος είναι ένας πολύ ταλαντούχος άνθρωπος. Δε καταλαβαίνω, όμως, γιατί πρέπει να μας λέει συνέχεια πόσο λαοφιλής είναι και δε καταλαβαίνω και όλη αυτή την ανάγκη αποδοχής. Όταν κρίνεις, κρίνεσαι.

Νομίζω θα ήθελα να τον ακούσω κάποια στιγμή να κάνει και μια αυτοκριτική. Δε τον έχω ακούσει ποτέ. Ακούω μόνο πόσο τον αγαπάει ο κόσμος, και πόσο όλοι οι άλλοι τον κυνηγάνε. Είναι πολύ πολύ ταλαντούχος και όλο αυτό νομίζω δε χρειάζεται.

Η σάτιρα δεν έχει όρια, απλώς όποιος έχει κάνει σάτιρα, πρέπει να δέχεται και την κριτική και να παίρνει το ρίσκο. Δεν έχει λόγο κάποιος να κάνει σάτιρα αν δεν αντέχει την κριτική γι’ αυτή τη σάτιρα. Είναι πολύ παρεξηγημένη η λέξη σάτιρα. Σάτιρα έκανε και ο Αριστοφάνης, σάτιρα κάνουν πολλοί. Κάποιοι κάνουν επιτυχημένη σάτιρα, κάποιοι αποτυχημένη. Από εκεί και πέρα, όταν επιλέγεις να κάνεις αυτό, κρίνεσαι. Αλλιώς, κάνε έναν πολύ ωραίο ρόλο του Ψαθά και δε θα κριθείς για τίποτα, παρά μόνο για το πως παίζεις».

Δείτε επίσης τι είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας: «Εγώ που είμαι γκέι λέω...» - Άφωνοι όλοι στο Super Κατερίνα με τα υπερασπιστικά του λόγια για τον Μάρκο Σεφερλή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου στην συνεργασία για την οποία μιλάει ο Πάνος Κατσαρίδης υπήρχαν τρία προβλήματα. Η μαρκίζα, η διαφήμιση του παιδικού θεάτρου, από το οποίο έπρεπε να απέχει τότε ο Μάρκος Σεφερλής και είχε "κάψει" την παρουσία του, και κάτι ποσοστά. Παρόλο που ο Μάρκος Σεφερλής, τότε, είχε δηλώσει πως θα το φτάσει στα δικαστήρια, γιατί μιλούσε για συκοφαντίες, τελικά δεν μπήκαν ποτέ στις δικαστικές αίθουσες.