Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ξέσπασε στον αέρα του Happy Day για τον Απόστολο Λύτρα - «Επειδή ο Θέμης είναι σύζυγός μου...»

«Με πνίγει το άδικο όλους αυτούς τους μήνες»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά την διάρκεια της παρουσίασης της εκπομπής της "Happy Day" στον ALPHA, σήμερα Πέμπτη 19/9, ξέσπασε ενάντια στα επικριτικά σχόλια που ακούει τον τελευταίο καιρό ο σύζυγος της, Θέμης Σοφός. Ο μεγαλοδικηγόρος έχει αναλάβει την πολύκροτη υπόθεση του Απόστολου Λύτρα , προς υπεράσπιση της Σοφίας Πολυζωγοπούλου η οποία έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας από τα χέρια του γνωστού ποινικολόγου.

Η "κόντρα" μεταξύ του Θέμη Σοφού και του Απόστολου Λύτρα ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο, λίγο μετά αφότου είχαν βγει οι κατηγορίες για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας μεταξύ του ποινικολόγου και της συζύγου του, Σοφία Πολυζωγοπούλου. Μάλιστα, ο δικηγόρος του θύματος, είχε αναφέρει σε δηλώσεις του πως ο κατηγορούμενος είχε επιτεθεί με 30 μπουνιές στην γυναίκα του.

Ο 52χρονος ποινικολόγος που αποφυλακίστηκε την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, αναφέρθηκε μπροστά στις κάμερες στην παραπάνω δήλωση, υπονοώντας ότι υπάρχουν συγκεκριμένες σκοπιμότητες πίσω από αυτή, αφήνοντας αιχμές για τον επαγγελματισμό του δικηγόρου (Δείτε εδώ τι είπε ο Απόστολος Λύτρας για τον Θέμη Σοφό)

Το ξέσπασμα της Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον σύζυγο της, Θέμη Σοφό

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μετά τις χθεσινές δηλώσεις του αποφυλακισμένου ποινικολόγου, θέλησε να υπερασπιστεί τον σύζυγο της δημόσια λέγοντας τα εξής: «Η θέση μου είναι λεπτή επειδή η κ. Πολυζωγοπούλου είναι στο γραφείο του Θέμη, που είναι σύζυγός μου, θέλω να είμαι πολύ προσεκτική στο τι θα πω. Αν σηκώσεις το χέρι σου ψηλά, είτε ρίξεις μία μπουνιά είτε 30, αυτή η συμπεριφορά νοείται ως κακοποιητική. Δεν είναι απλά ένα λάθος αλλά μια κακοποιητική συμπεριφορά.

Μάλιστα με έκπληξη διαπιστώνω όλους αυτούς τους μήνες άνθρωποι που υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα μπαίνουν στη διαδικασία να υποβαθμίσουν τέτοιες συμπεριφορές. Ο κ. Λύτρας λέει ότι από τη μία αντιλήφθηκε το λάθος του, ότι έχει μετανοήσει από την άλλη όμως αφήνει υπονοούμενα ότι δεν έχει πει τον λόγο που έγινε.

Ως ρεπορτάζ είμαι σε θέση να σας πω ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος και ότι εκείνη τη μέρα δεν ξέρω τι φαντάστηκε το μυαλό του. Κυκλοφόρησαν σενάρια που ήθελαν να παρουσιάσουν την κ. Πολυζωγοπούλου ως εκείνη που προκάλεσε το επεισόδιο. Ήταν σε ένα τραπέζι με φίλους και δεχόταν μηνύματα από την αδελφή της που ήταν με το παιδάκι της. Δεν δικαιολογείται με τίποτα ένας άνθρωπος που επιτίθεται με τέτοιο βάναυσο τρόπο. Πολλοί λένε μήπως δεν έφαγε τόσο ξύλο όσο λέει ο Σοφός...

Όποιος έχει δει τις φωτογραφίες που είναι μέρος δικογραφίας -και ο κ. Λύτρας- ξέρει ότι έφαγε πάρα πολύ ξύλο αυτή η γυναίκα. Είναι μαυρισμένα τα μάτια της, τα αυτιά της σκισμένα. Ως γυναίκα αισθάνθηκα πάρα πολύ άσχημα κάποια στιγμή. Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν συνάδελφοί μας που βρίσκουν δικαιολογίες για να αντιμετωπίσουν αυτή τη συμπεριφορά με ελαφρυντικά.

Του Θέμη δεν του αρέσει να βγαίνει στην τηλεόραση σε αντίθεση με τον κ. Λύτρα και πολλούς άλλους συναδέλφους του. Μην εκμεταλλεύεται τη στάση της κ. Πολυζωγοπούλου που δεν θέλει να βγαίνει στα Μέσα επειδή έχουν ένα παιδί. και προσπαθεί από θύτης να βγει θύμα». Κυκλοφόρησε σε όλη την Αθήνα ότι αυτή η γυναίκα έκανε κάτι και τον προκάλεσε! Είναι ο Θέμης μια προσωπικότητα που θα χρησιμοποιήσει μια υπόθεση για να κάνει καριέρα; Είναι ο μόνος που δεν βγαίνει στην τηλεόραση!».