Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν είναι ότι δεν θέλω εγώ ή έχω αποκλείσει τον έρωτα...» - Η εξομολόγηση για την προσωπική τη ζωή

Η αποκαλυπτική συνέντευξη στο πλατό του Happy Day

Η Κατερίνα Καραβάτου βρέθηκε καλεσμένη σήμερα Πέμπτη 19/9 στο πλατό της εκπομπής Happy Day του ALPHA, λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων του Power of love και λίγο μετά την πρεμιέρα του My style rocks στον ΣΚΑΙ (δείτε τα highlights της έναρξης).

Η παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια πήρε την απόφαση να αλλάξει στιλ εκπομπής, επιλέγοντας να παρουσιάζει ριάλιτι και όχι κλασικές καθημερινές ψυχαγωγικές εκπομπές καθώς πλέον έχουν και ενημέρωση στην θεματολογία τους.

Η συνέντευξη της Κατερίνας Καραβάτου

Το κεφάλαιο My style rocks και Power of love

Αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου αναφέρθηκε στην παρουσίαση του Power of love και του My style rocks: «Με το που τελειώσαμε το My style rocks ήταν οι εξετάσεις της Αέλιας και με το που τελείωσαν και έλειπε ο Κρατερός, με το που επέστρεψε ο Κρατερός έφυγα για την Κωνσταντινούπολη. Ήταν σαν να μένω χρόνια εκεί πέρα χρόνια. Επειδή πηγαίνεις και εργάζεσαι κανονικά έχεις και ένα ρεπό οπότε έπρεπε να το εκμεταλλευτείς, ερχόντουσαν και τα παιδιά.. Έπρεπε να είναι μαζί μου σε πολύωρα γυρίσματα κλπ αλλά μπορούσαν και είδαν πράγματα που τους έμειναν. Δεν κάναμε διακοπές. Κάναμε μόνο 7 ημέρες στα Χανιά. Με το που τελείωσα το γύρισμα ξεκίνησε το My style rocks»

Σε ερώτηση αν την πείραξαν τα αρνητικά σχόλια για την παρουσίαση του Power of love απάντησε: «Δεν με πείραξαν τα σχόλια γιατί είχα τα προηγούμενα του My style rocks. Γιατί και τότε βγήκαν πολλοί άνθρωποι και είπαν το λόγο έχει εκεί η Κατερίνα. Ήθελα να κάνω την αλλαγή και να πάω σε κάτι διαφορετικό. Ήθελα να δοκιμαστών. Είχα αρχίσει και αισθανόμουν περίεργα, ειδικά την χρονιά του MEGA που έπρεπε μια εκπομπή να μην ήταν καθαρά ψυχαγωγική. Στο STAR δεν είχαμε ασχοληθεί καθόλου. Πρέπει να υπάρχουν εκπομπές αμιγώς ψυχαγωγικές. Οι Κούκου ήταν ένα κάτι λαμπρό μέσα μου. Μετά έγιναν περίεργα τα πράγματα και είπε "μήπως κάνω κάτι διαφορετικό". Ήμουν τυχερή γιατί μου δόθηκε. Στην αρχή του My style rocks ήταν λίγο περίεργα».

«Βλέπω ότι ο ΣΚΑΙ το αγαπάει πάρα πολύ και θέλω να το βγάλουμε πιο ανανεωμένο, καλύτερο. Το My style rocks είναι πλέον παραγωγή του ΣΚΑΙ αλλά με τις ευλογίες του Ατζούν», συμπλήρωσε.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή την ρώτησε μεταξύ άλλων αν ο Ατζούν Ιλιτζαλί την κάλεσε στον γάμο του με την κατά πολλά χρόνια μικρότερη σύντροφό του (δείτε φωτογραφίες). «Δεν με κάλεσε στον γάμο του», απάντησε.

Η προσωπική της ζωή

Στο τέλος της συζήτησης τους, δεν γινόταν να μην γίνει και ερώτηση για την προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα, αν υπάρχει κάποιος έρωτας.

«Κοίτα... θα σου πω γιατί δεν θα απαντήσω... Δεν είναι ότι δεν θέλω εγώ η έχω αποκλείσει τον έρωτα, απλώς επειδή η Αέλια είναι 12 και μπαίνει στο ίντερνετ, αν δεν είναι κάτι το οποίο να αντέξει στον χρόνο δεν θα ήθελα να μιλάω για αυτό. Θα ήθελα πρώτα να έχω μιλήσει στα παιδιά μου και μετά να μιλήσω δημόσια. Η Αέλια είναι στην εφηβεία και έχει κάποια πράγματα που εμφανίζονται σιγά σιγά αλλά είναι ένα τόσο γλυκό πλάσμα - γιατί ακούω διάφορα - μπορούμε να συνομιλούμε να μοιραζόμαστε διάφορα.. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη», ξεκαθάρισε.