Μαρία Κορινθίου: Το ξεκαθάρισμα για τον Αϊβάζη μετά τις δηλώσεις του για το χωρισμό τους - «Με τον Γιάννη δεν...»

Όσα αποκάλυψε για τις σχέσεις τους

Στο προσκήνιο των εκπομπών έχει βρεθεί ο χωρισμό της Μαρίας Κορινθίου και του Γιάννη Αϊβάζη. Η είδηση έγινε γνωστή προς το τέλος του καλοκαιριού με το πρώην ζευγάρι να μην τοποθετείται σχετικά. Ωστόσο, οι πρόσφατες δηλώσεις τους προκάλεσαν σούσουρο για το τελικά συμβαίνει ανάμεσα τους. Αν τελικά δηλαδή έχουν χωρίσει ή όχι.

Όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός χωρίς να επιβεβαιώνει αλλά ούτε και να διαψεύδει πως πήραν την απόφαση να χωρίσουν, λέγοντας μεταξύ άλλων πως δεν έχουν ανακοινώσει απολύτως τίποτα και πως θα τοποθετηθεί όταν έρθει η ώρα - δείτε εδώ τις δηλώσεις της.

Μια ημέρα αργότερα ωστόσο, ο Γιάννης Αϊβάζης ήρθε να "σβήσει" την φωτιά που "άναψε" η πρώην σύζυγός του, αφού τα κανάλια σχολίαζαν πως μπορεί και να μην έχουν χωρίσει.

«Είναι πολύ ηλίθιο ενώ υπάρχει μία οικογένεια και ένα παιδί από πίσω, ότι κάποιος μπορεί να χαλάσει το σπίτι του για ένα διαφημιστικό κόλπο. Τα οικογενειακά των ανθρώπων δεν μπορούμε να τα κάνουμε κλειδαρότρυπα, δεν σας αφορά. Σίγουρα κάποια στιγμή θα κάνουμε μια συνέντευξη και θα πούμε κάποια πράγματα, μέχρι εκεί που σας αφορά. Έχω χωρίσει με την Μαρία. Αφού το ξέρετε. Θέλετε τη δική μου επιβεβαίωση; Δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Προφανώς υπάρχει αγάπη», είπε μεταξύ άλλων - δείτε εδώ όλες τις δηλώσεις και την αντίδρασή του.

Η απάντηση της Μαρίας Κορινθίου για τον χωρισμό της

Χθες Τετάρτη 18/9 η κάμερα του Happy Day στον ALPHA, συνάντησε την Μαρία Κορινθίου σε μια ακόμη έξοδό της και την ρώτησε ξανά σχετικά. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και ποια είναι η σχέση της με τον πρώην σύζυγό της.

«Επειδή είπαν γιατί δεν μιλάω για το χωρισμό. Θα το κάνω όποτε θέλω εγώ, όποτε θέλω να το επικοινωνήσω. Στο κάτω κάτω δεν αφορά κανέναν. Θα τα απαντήσω όλα όταν έρθει η ώρα. Με τον Γιάννη δεν έχει άλλαξε κάτι γιατί έχουμε και μια εταιρία παραγωγής μαζί», δήλωσε χαρακτηριστικά.