Γιώργος Γεροντιδάκης: Το παρελθόν του νέου συντρόφου της Δανάης Παππά - Η μεγάλη του αδυναμία

Η συγκατοίκηση που δεν πέτυχε και η αντίληψή του για τους ρόλους του άντρα και της γυναίκας σε μια σχέση

Το όνομά του τις τελευταίες ημέρες έχει έρθει πολύ έντονα στο παρασκήνιο τόσο λόγω του χωρισμού του μετά από 3 χρόνια σχέση (δείτε εδώ την πρώην σύντροφό του) όσο και λόγω της νέας του σχέσης με την επίσης φρεσκοχωρισμένη Δανάη Παππά! Όπως σας αποκαλύψαμε πριν από λίγες ώρες οι δυο ηθοποιοί που στον Σασμό έπαιζαν ένα ερωτευμένο ζευγάρι, φαίνεται πως ερωτεύτηκαν και στην πραγματική ζωή! Με αφορμή την είδηση αυτή, λοιπόν, πάμε να γνωρίσουμε καλύτερα τον Γιώργο Γεροντιδάκη!

Πράγματα που γνωρίζουμε για τον Γιώργο Γεροντιδάκη

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 1988 στην Αθήνα, όπου πέρασε τα παιδικά του χρόνια, ενώ οι ρίζες του προέρχονται από τα Χανιά. Έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του. «Ο πατέρας μου έχει μετακομίσει στην Αστυπάλαια, έφτιαξε το μαγαζί “Το στενάκι του Κουκλά” και η μητέρα μου φτιάχνει γλυκά για vegan. Τα δυο μου αδέλφια είναι σεφ στη Γαλλία, στο εστιατόριο Νολίνσκι, που έχει δυο αστέρια Μισελέν», είχε δηλώσει σε συνέντευξή του. Στην ηλικία των 9 ετών, ο σκηνοθέτης Κώστας Καπάκας τον επέλεξε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Peppermint», η οποία προβλήθηκε στους κινηματογράφους το 1999 και απέσπασε σημαντικές διακρίσεις και θετικές κριτικές τον επόμενο χρόνο. Στην ταινία υποδύθηκε τον 11χρονο Στέφανο Καρούζο, ενώ ο Γιώργος Χωραφάς ανέλαβε τον ρόλο του ίδιου χαρακτήρα σε μεγαλύτερη ηλικία. Μετά την εμπειρία του στην ταινία, συνέχισε την πορεία του ως ηθοποιός, συμμετέχοντας σε έργα τόσο στην τηλεόραση όσο και στον κινηματογράφο.

Μετά την προβολή της ταινίας, συμμετείχε στη σειρά «Στα φτερά του έρωτα» της ΕΡΤ1, όπου παρέμεινε μέχρι το 2003. Την τηλεοπτική σεζόν 2001-2002, έπαιξε μαζί με τη Θέμιδα Μπαζάκα και τον Στέλιο Μάινα στη σειρά «Οι γυναίκες της ζωής της», επίσης στην ΕΤ1. Το 2004, εμφανίστηκε στη δραματική σειρά «Απόσταση αναπνοής».

O Γιώργος Γεροντιδάκης μικρός

Από το 2004 έως το 2007, ήταν στο καστ της δημοφιλούς σειράς «Βέρα στο δεξί» στο Mega, όπου υποδύθηκε τον έφηβο Διονύση Καλπακλή, γιο του χαρακτήρα που ενσάρκωνε ο Παύλος Κοντογιαννίδης, για τρεις συνεχόμενες σεζόν. Το 2008, πρωταγωνίστησε μαζί με τη Νένα Μεντή στο επεισόδιο «Η Πεθερά Δυτικών Προαστίων» από τη σειρά «Επτά Θανάσιμες Πεθερές». Από το 2008 έως το 2010, συμμετείχε στην κωμική αστυνομική σειρά «L.A.P.D.», ενώ παράλληλα έπαιξε στις σειρές «Το σόι μου μέσα» και «Ιατρικό Απόρρητο». Το 2010, έκανε μια guest εμφάνιση στην κωμική σειρά «Η Οικογένεια Βλάπτει».

24-11-2008 Θέατρο Χυτήριο-Πρεμιέρα "Καλιφόρνια Ντρίμιν". Ευδοκία Ρουμελιώτη-Ταρσία Ελευθερίου-Γιώργος Γεροντιδάκης

Μετά από μια μακρά περίοδο αποχής από την τηλεόραση, καθώς είχε αφιερωθεί κυρίως στο θέατρο, επέστρεψε τη σεζόν 2018-2019 με πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή σειρά «Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς» στο Open TV. Από το 2019 έως το 2022, ενσάρκωσε τον χαρακτήρα του Μελέτη στη δραματική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες» στον ANT1. Την τηλεοπτική σεζόν 2022-2024, συμμετείχε στη σειρά «Σασμός» του ALPHA ως Γιώργος, ενώ παράλληλα εμφανίστηκε και στη σειρά «Grand Hotel» στον ANT1 στον ρόλο του Ρήγα Αλεξίου.

Προσωπική ζωή

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης όλα αυτά τα χρόνια φρόντιζε να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και παρά το γεγονός πως είχε γίνει γνωστή η σχέση του με την make up artist, Άσπα Κωνσταντοπούλου, εκείνος ήταν φειδωλός τόσο στις δηλώσεις του όσο και στις αναρτήσεις του στα social media, όσον αφορά αυτό.

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης με την πρώην σύντροφό του

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης με την πρώην σύντροφό του

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης με την πρώην σύντροφό του

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης με την πρώην σύντροφό του

Σε συνέντευξή του μάλιστα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά «Δεν κρύβομαι για τίποτα, απλώς δεν μου αρέσει να διατυμπανίζω κάτι το οποίο είναι τόσο απλό και τόσο όμορφο για τον κάθε άνθρωπο ξεχωριστά».

Το πρώην ζευγάρι είχε μάλιστα συγκατοικήσει (δείτε εδώ φωτογραφίες από το σπίτι που έμεναν μαζί) με τον ηθοποιό να δηλώνει τότε «Συγκατοικούμε με την σύντροφό μου. Είναι η πρώτη φορά που συγκατοικώ, δυσκολίες υπάρχουν σε όλους τους ανθρώπους. Υπάρχουν και οι πολύ όμορφες και οι δύσκολες στιγμές. Το κυριότερο είναι να μπορείς να μοιραστείς μια ζωή με έναν άλλο άνθρωπο. Στην αρχή ίσως ήταν λίγο φόβος, αλλά όχι γενικά. Με τη συγκατοίκηση πηγαίνεις σε ένα άλλο επίπεδο. Αν είσαι έτοιμος να το κάνεις... Πήγαμε σε μεγαλύτερο σπίτι για να έχουμε άνεση, να έχει ο καθένας τον χώρο του. Πηγαίνω στο δωμάτιο που έχω φτιάξει, έχω και τις δικές μου, ιδιωτικές στιγμές»

Αξίζει να σημειωθεί πως σε άλλη συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως η δημιουργία οικογένειας είναι ένα όνειρο ζωής για εκείνον. «Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι ένα όνειρο, είναι μια ανάγκη μου. Θα ήταν ευχής έργον»

Ο άντρας κυνηγός

Σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως δεν είναι υπέρ της νοοτροπίας πως ο άντρας είναι κυνηγός. «Δεν μου αρέσει καθόλου το κλισέ του άνδρα κυνηγού, ούτε το κλισέ “κουμάντο στο σπίτι κάνει η γυναίκα”, θεωρώ ότι ο ένας βοηθάει τον άλλο και πορευόμαστε. Εγώ πιστεύω ότι σήμερα φλερτάρουν περισσότερο οι γυναίκες από τους άντρες, άλλα αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακό, είναι μία καινούρια συνθήκη. Έδωσα και πήρα αγάπη, είτε με ανθρώπους που μιλάω ή με εκείνους που δεν μιλάω, θέλω να σκέφτονται ότι ήμουν απόλυτα παρών, με τα σωστά και τα λάθη μου», ενώ είχε προσθέσει:

«Δεν είμαι δύσκολος σύντροφος λόγω της δουλειάς μου, ζω ήρεμα και χαλαρά μία φυσιολογική ζωή, η κάθε ανθρώπινη σχέση χρειάζεται τον χρόνο της. Αν δεν υπάρχει χρόνος, θα κλέψεις από κάπου άλλου για να δώσεις εκεί που θέλεις, για εκείνη την περίοδο περισσότερο χρόνο. Μπορεί να είναι λιγότερος ο χρόνος για τους ανθρώπους που αγαπάς, άλλα αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι ποιοτικός»