Χρήστος Μάστορας: Απρόσμενο περιστατικό σε συναυλία – Η στιγμή που θαυμάστρια τού «ορμάει»

Η αντίδραση του τραγουδιστή

Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Κατά τη διάρκεια συναυλίας στη Λεμεσό της Κύπρου, ο Χρήστος Μάστορας έζησε μια απρόσμενη και άβολη στιγμή. Μία θαυμάστριά του αποφάσισε να ανεβεί στη σκηνή και να τον αγκαλιάσει τον τραγουδιστή και frontman του συγκροτήματος Melisses, με το στιγμιότυπο να γίνεται viral.

Ενώ τραγουδούσε, η γυναίκα πλησίασε με φόρα και του «όρμηξε» αιφνιδιάζοντάς τον. Από την δύναμη με την οποία έπεσε πάνω του, μάλιστα, ο Χρήστος Μάστορας φαίνεται να μετακινείται από τη θέση του, ενώ ενδεικτικό είναι πως δεν πρόλαβε να αντιδράσει ούτε ο ίδιος, ούτε οι άνθρωποι της ασφαλείας μέχρι να είναι αργά.

Δείτε επίσης: Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το σπίτι τους συνδυάζει την κομψότητα με την πολυτέλεια

Πώς σχολίασε ο Χρήστος Μάστορας το περιστατικό

Αμέσως μετά την είσοδό της, ήρθαν τρεις για να κατεβάσουν τη θαυμάστρια από τη σκηνή. Παρά την ξαφνική αυτή εισβολή και το αρχικό σοκ, ο Χρήστος Μάστορας διατήρησε την ψυχραιμία του και αντιμετώπισε την κατάσταση με χιούμορ, λέγοντας: «Σπονδυλική στήλη, φιλάκια», γελώντας την ίδια ώρα.

https://www.tiktok.com/@xeniakyriakou/video/7414852604619951393

Στη σύντομη διακοπή που μεσολάβησε, ακούστηκαν ορισμένα γέλια από το κοινό, και ο Χρήστος Μάστορας συνέχισε τη συναυλία χωρίς διακοπή, δείχνοντας πως ακόμα και σε απρόβλεπτες καταστάσεις διατηρεί την ευγένεια και την ψυχραιμία του.

Ο τραγουδιστής, άλλωστε, έχει βρεθεί και στην άλλη πλευρά κάνοντας μία... ιδιαίτερη έκπληξη στην αγαπημένη του. Τη στιγμή που η Γαρυφαλλιά Καληφώνη πόζαρε με την τούρτα της για τις καθιερωμένες φωτογραφίες στα γενέθλιά της, ο Χρήστος Μάστορας, με χιουμοριστική διάθεση, την λέρωσε στο πρόσωπο με κρέμα! Η πρώτη αντίδραση της Γαρυφαλλιάς ήταν ένας ελαφρύς εκνευρισμός, αλλά σε τελική ανάλυση το σκηνικό προκάλεσε γέλια και έκανε τη βραδιά ακόμη πιο αξέχαστη.